dobroge.tv

Live

„Sărbătoarea de Rusalii se petrece în inima Deltei Dunării”. Oferte pentru o vacanță de neuitat în mijlocul naturii

08 iunie 2022
Publicitate

Delta Dunării este gata să-și primească turiștii în minivacanța de Rusalii. Aceasta rămâne și anul acesta una dintre destinațiile preferate de vacanță. Cele mai mule unități de cazare sunt ocupate la capacitate maximă și cu greu se mai poate găsi un loc liber. Cei care vor ajunge aici vor avea ce admira. Într-o singură zi, oamenii vor putea vizita o sumedenie de obiective turistice și pot chiar pescui alături de localnici. Iar pe seară pot gusta din preparatele pescărești pregătite de cei mai buni bucătari.

Delta Dunării este una dintre destinațiile preferate de români. Turiștii care au ales să petreacă minivacanța de Rusalii aici și au făcut rezervări cu mult timp înainte. După un debut timid, rezervările pe anul 2022 au crescut cu 10% față de aceeași perioadă a anului trecut, ceea ce înseamnă că ușor ușor turismul din Deltă își revine, susțin reprezentanții asociațiilor din Delta Dunării.

Sejururile pentru minivacanța de Rusalii au început să se vândă pe măsură ce ne apropiem de această perioadă, cei mai mulți turiști alegând pachetele de trei nopți de cazare. (…) Minivacanța de Rusalii reprezintă o continuare firească a sezonului turistic în Deltă, întrucât mulți români obișnuiesc să-și ia concediu abia după ce copiii intră în vacanța școlară”, a declarant Cătălin Țibuleac, președintele Asociației Delta Dunării.

Mulți dintre cei care și-au rezervat deja un sejur în Delta Dunării au fost stimulați de ofertele special lansate de patronii de hoteluri, pensiuni și vile.

Sărbătoarea de Rusalii se petrece în inima Deltei Dunării dovadă este statistica din recepție. Gradul de ocupare în acest moment este de 98%. Sunt turiști care și-au făcut rezervare cu multe luni înainte”, a declarat Andrada Popovici, manager hotel Delta Dunării.

Un pachet de trei nopți de persoană pleacă de la 900 de lei. Iar prețurile cresc în funcție de serviciile dorite de turism. Există pachete care conțin inclusiv transfer naval, excursii, SPA și muzică live. Pentru acestea turiștii vor plăti 395 de euro pentru trei nopți.

Prețurile pornesc de la 213 auro, însă diferă în funcție de tipul de cameră. Ce este inclus în cadrul ofertei: cazarea, un mic dejun copios, cina festivă”, a mai declarat Andrada Popovici, manager hotel Delta Dunării.

Delta Dunării este destinația perfectă pentru a petrece câteva zile minunate iar gastronomia și tradițiile locale sunt detaliile care fac diferența față de alte locuri din țară. Mai mult, turiștii români, dar și cei străini care ajung aici vor avea ce admira.

Vă așteptăm aici la noi toată vara pentru experiențe tradiționale lipovenești, mâncăruri foarte foarte gustoase, preparate de aici de la noi, plimbări cu caiacul, plimbări cu bicicleta, vizite la case tradiționale, excursii în Deltă, plaje la gura portiței și multe multe surprize”, a declarat Marius Poto, patron pensiune Jurilovca.

Ne-am revenit anul acesta foarte bine, turiștii noștri au revenit din țările vestice de unde revin majoritatea turiștilor. Vin pentru păsări, vin pentru mâncare foarte bune, pentru Delta asta frumoasă pe care cu toții o iubim”, a declarat Mihai Baciu, agent de turism.

Și dacă au noroc, turiștii vor putea admira și efemeridele sau cum mai sunt ele denumite popular „rusaliile”. Sunt insecte zburătoare care populează luciul apei din Delta Dunării, într-un dans despre care se spune că este „al vieţii şi al morţii”.

Potrivit reprezentanțiilor asociațiilor din Delta Dunării, toate unitățile de cazare vor fi deschise în minivacanța de Rusalii, dintre care, conform estimărilor, unele vor atinge un grad de ocupare în minivacanță de 100%.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233