dobroge.tv

Live

Constanţa s-a transformat în Mica Veneție după o ploaie torențială de 15 minute

21 august 2020
Publicitate

15 minute de ploaie. De atât a fost nevoie ca străzile din Constanța să devină impracticabile. Același lucru se întâmplă și cu aleile, trotuarele și parcările care se transformă în bălți și pun la încercare priceperea trecătorilor. O alee din cartierul Tomis IIIa fost complet inundată, aseară. Locuitorii zonei sunt nevoiți să treacă direct prin apă pentru a ajunge acasă. Iar răbdarea șoferilor este pusă la încercare.

Așa arată o alee din cartierul Tomis III din Constanța, după o rafală de ploaie. Locatarii sunt revoltați. Calea de acces către toate cele trei scări ale blocului a fost complet inundată. Oamenii nu au altă soluție decât să treacă direct prin baltă.

Și mai dificilă este situația persoanelor vârstnice sau a celor cu probleme locomotorii. Deplasarea devine un calvar, iar acești oameni ajung să fie practic izolați până când surplusul de apă se scurge ori se evaporă.

Probleme sunt și în parcare. Să ajungi până la mașina parcată este o adevărată aventură. Străzile s-au transformat în râuri. Mașinile trec cu greutate și formează adevărate valuri. Iar trecătorii sunt nevoiți să treacă prin apa până la genunchi.

Singurii care se bucură sunt copiii, pentru care bălțile sunt un prilej de joacă și distracție.

Dincolo de disconfortul creat, această apă murdară este și un adevărat focar de infecție, dată fiind vecinătatea cu punctul de colectare a gunoiului menajer.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233