dobroge.tv

Live

Mărturia poliţistului lovit cu maşina de o şoferiţă: ”Am avut mare noroc, puteau muri oameni”

Mărturia poliţistului lovit cu maşina de o şoferiţă: ”Am avut mare noroc, puteau muri oameni”
21 august 2020
Redactia DTV
Publicitate

Poliţistul de la IPJ Buzău lovit cu maşina de o şoferiţă pe care o urmărea în trafic, a povestit astăzi cum s-au petrecut lucrurile. Agentul principal Adrian Popa a spus că i-a făcut semn şoferiţei să oprească pentru a o avertiza cu privire la problemele tehnice pe care le are maşina, intenţionând să-i dea un avertisment, cel mult, scris. Dar pentru că şoferiţa nu a oprit la semnalul său, a fost nevoit să pornească în urmărirea ei, pe străzile Buzăului.

RECOMANDARE: Şoferița care a intrat intenționat cu mașina într-un polițist pe motocicletă, arestată preventiv

”În timp ce mă deplasam pe str. Unirii am observat că unui autoturism nu-i funcţiona sistemul de lumini. Nu era ceva grav, dar dat fiind că era 7.30-8.00 seara, m-am gândit că va fi problemă când se întunecă. Apoi am observat că şi în partea din spate avea aceeaşi problemă. I-am făcut semn să oprească, nu a oprit. Am plecat uşor după ea, i-am făcut al doilea semn iar atunci a accelerat. A trecut pe roşu, apoi am crezut că se va opri într-o intersecţie mai mare. Nu s-a asigurat, a trecut. La un moment dat, s-a uitat la mine, a tras de volan şi m-a lovit. Nu a frânat, nu nimic, şi-a continuat drumul. Am avut mare noroc, puteau muri oameni”,spune poliţistul.

Poliţistul spune că în momentul în care a fost lovit de maşina condusă de tânără, a sărit de pe motocicletă şi s-a târât pe asfalt, acesta fiind gestul care l-a salvat.

RECOMANDARE: Poliţist pe motocicletă, proiectat intenţionat într-un taxi de către o şoferiţă pe care o urmărea - VIDEO

”Am dat drumul la motor. Mi-am dat seama că nu-l mai pot redresa, are peste 300 de kilograme. I-am dat drumul, m am dus târâş pe asfalt şi mă rugam să nu ajung sub vreo maşină. Am scăpat cu o entorsă la mână. A fost intenţie clară, sută la sută, de a mă lovi”,afirmă el.

După ce l-a lovit pe poliţist, tânăra de 32 de ani şi-a continuat drumul, fiind prinsă ulterior de un echipaj de poliţie locală, ajutat de participanţi la trafic care au pornit în urmărirea ei după ce au fost martori ai accidentului.

Tânăra de 32 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă de omor prin ultraj, fugă de la locul accidentului fără încuviinţarea Poliţiei. Ea nu consumase nici alcool şi nici droguri, rezultatele testelor fiind negative.

Anda Vlădescu a lucrat la spitalele Săpoca şi Sfântul Sava din Buzău şi la Fundeni, după care s-a angajat la RA-APPS. În adolescenţă a cochetat cu modelling-ul, fiind prezentatoare în câteva concursuri locale de miss. Are domiciliul în Voluntari, Ilfov. Mama este plecată cu fratele Andei în străinătate, iar când revine în Buzău locuieşte la bunica ei, din Berca.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233