dobroge.tv

Live

Copiii constănțeni, sărbătoriți și de oamenii legii. Cei mici au avut ocazia să urce atât pe motocicletă, cât și în mașinile din dotarea Poliției

01 iunie 2022
Publicitate

Mașini, motociclete, armament, mascați și semne de circulație. Peste 2.000 de copii, părinți și bunici au avut astăzi parte de o surpriză din partea poliției de la malul mării. De la mic la mare, aceștia au avut ocazia să urce atât pe motocicletă, cât și în mașinile din dotarea Poliției Române. Cei mai mulți au fost impresionați de robotul pirotehnic, dar și de Dentos, patrupedul lor de nădejde. Astăzi, oamenii legii au sărbătorit Ziua Copilului alături de prichindei.

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, polițiștii constănțeni i-au sărbătorit pe copii în parcul de la Teatrul de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Oamenii legii le-au prezentat micuților câteva lecții care țin de educația civică și civilă, i-au învățat cum să se asigure atunci când vor să traverseze strada și i-au lăsat să fie chiar ei înșiși polițiști pentru câteva secunde.

Superb, adică, motocicletele, mașinile de poliție, e ceva ce n-am mai văzut până acum”, spune o tânără.

Da, foarte mult și chiar mă gândeam ca pe viitor să mă fac polițist”, spune un băiețel.

Îmi place mașina de poliție”, spune o fetiță.

Da, îmi place”, spune un băiețel.

Părinții au fost și ei încântați de această activitate. Prichindeii au avut ocazia de a-i întâlni pe „mascați” și patrupedele acestora, de a-și crea amprenta, care le va rămâne drept amintire, de a se urca pe motocicletele polițiștilor rutieri și a de a vedea interiorul autospecialelor polițiștilor de ordine publică.

Foarte interesant pentru copii și o emoție frumoasă pentru ei”, spune o mămică.

O acțiune foarte frumoasă, incredibilă, mai ales pentru copii să respecte regulile și să aibă o nouă viziune în tot ce înseamnă Poliția”, spune o mămică.

Băiețelul meu este foarte încântat de această activitate. E important să știe să traverseze pe unde trebuie, pentru că oricând pot fi accidente și ei sunt micuți și nu știu aceste riscuri”, spune o mămică.

De Ziua Copilului nu puteam să fim altfel decât printre copii. Ne bucurăm că am putut organiza o asemenea activitate. Scopul principal al acestor activități este de a le arăta copiilor că suntem mereu alături de ei, că nu au de ce să se teamă de polițiști și că polițiștii sunt prietenii lor”, a declarat ag. pp. Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Activitatea polițiștilor a fost acompaniată de muzică, zâmbete, dulciuri și multe, multe baloane.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233