dobroge.tv

Live

Vara își intră în drepturi pe litoral. Mii de turiști au venit la mare, în weekend: „Un city break. Am prins o ofertă”

23 mai 2022
Publicitate

Vara a început să își intre deja în drepturi pe litoral. Temperaturile din aer au ajuns în weekendul care doar ce a trecut chiar și la 30 de grade, iar apa mării a fost potrivită pentru îmbăiat. Aşa că cei care au ajuns la mare nu au avut ce regreta. Poate doar faptul că multe terase sunt încă închise, iar plajele sunt în curs de amenajare.

Weekendul a început cu 20 de grade Celsius şi multă linişte pe plajele din staţiunile de pe litoralul românesc. Marea a fost precum o oglindă, semn că nici o adiere de vânt nu se putea simți în aer. Numai copii au avut curaj să facă baie, la primele ore ale dimineţii.

Ne simțim bine, am venit să ne trăim adolescența. Din păcate nu în costum de baie, dar e bună apa și doar să ne udăm la picioare”, spune o turistă.

E foarte bună apa. E mult mai caldă decât zic alții. Dar pentru mine, nu pentru toată lumea”, spune un turist.

La prânz vremea s-a încălzit, iar termometrele au urcat aproape de 30 de grade. De timpul excelent nu au profitat doar cele câteva mii de turişti care s-au aflat la mare prin programul Litoralul pentru toţi, dar și constănțenii care au venit la plajă. Cum până la deschiderea sezonului estival mai sunt două săptămâni, iar plajele încă sunt în proces de amenajare, cu toții au avut la dispoziție spațiu berechet pentru a-și întinde cearşaful.

Înainte de absolvire pentru că sunt a XII-a și am bacul. Mă relaxez puțin, mă recreez un pic. Mă așteptam să fie mai friguleț, dar uite că am avut noroc”, spune o tânără.

Păi, o să mă distrez pentru că urmează bacul și astăzi este ultima zi în care am și eu prilejul să mă mai distrez pentru că trebuie să muncim”, spune un tânăr.

Pe unele sectoare de plajă și-au făcut apariția și primele șezlonguri, semn că agenții economici nu vor să rateze nici o ocazie pentru a-și recupera investițiile.

Un șezlong este 20 de lei. La noi nu s-a mărit prețul față de anul trecut”, a declarat Răzvan Chițan, administrator plajă.

Marele atu al acestei perioade sunt tarifele la cazare, care sunt chiar și cu 70% mai mici față de cele practicate în timpul sezonului datorită programului „Litoralul pentru toți”

Un city break. Am prins o ofertă. Undeva la 150 de euro”, spune un turist

Meteorologii anunță un final de Mai foarte călduros, astfel că la mare vremea va fi numai bună de plajă. Aşa că cine vrea să ajungă acum pe litoral, ar trebui să se grăbească.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233