dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Cozi la ghişee, în pandemie

19 august 2020
Publicitate

Coronavirusul nu îi sperie pe cei care au treburi urgente la instituțiile statului. Încă de la primele ore, zeci de persoane s-au încolonat pentru a-și rezolva diferite probleme. Chiar dacă, teoretic există platforme online care ar trebui să faciliteze rezolvarea unor probleme, mulți preferă, totuși metoda clasică - statul la coadă la ghișeu.

La Casa de Ajutor Reciproc, vârstnicii s-au încolonat de la primele ore ale zilei. Zeci de pensionari au stat la coadă îngrămădiți. Distanțarea socială și normele de protecție nu au mai contat pentru cei care aveau treburi urgente de rezolvat la ghișeu.

Și la o companie de distribuție a energiei electrice s-au format cozi, încă de dimineață. Deși teoretic aici există sistem onlie de plată, oamenii se plâng că au probleme cu facturile și trebuie să se deplaseze personal, lună de lună, pentru a achita.

Autoritățile îi roagă în special pe vârstnici să evite aglomerațiile. Dacă totuși nu au de ales și este necesar să stea la coadă, oamenii sunt rugați să poarte masca de protecție și să respecte distanțarea socială.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233