dobroge.tv

Live

Hotel de lux pentru necuvântătoare. Cât vor plăti constănțenii care vor să-și lase animalul de companie într-o astfel de locație

20 mai 2022
Publicitate

Când stăpânul nu-i acasă, animalul de companie rămâne la... hotel. Este perioada vacanțelor, iar iubitorii de animale trebuie să își programeze sejururile în funcție de acestea. Astfel, dacă până acum apelau la rude, cunoștințe sau vecini, pe viitor își pot lua de pe cap această problemă. La Constanța au apărut hoteluri în adevăratul sens al cuvântului unde proprietarii de animale își pot lasă câinele sau pisica până se întorc din vacanță.

Sara este unul dintre clienții fideli ai hotelului de animale. Bichonul are propria cameră aici, iar de data aceasta urmează să stea pentru câteva zile. Cățeii au fiecare spațiul lor decorat prietenos și confortabil. Fiecare încăpere este amenajată diferit cu fotolii, pături și covoare pufoase, tocmai pentru ca șederea patrupedelor să fie cât mai plăcută.

Tot felul de animale. În special, căței și pisici. Capacitatea ar fi de 16 camere și 16 padocuri. La pisici avem o medie de 20-25 de locuri”, a declarat Andreea Șerban, technician veterinar.

Animalele de companie au program de joacă, disciplină, odihnă şi învaţă chiar și lucruri noi alături de prietenii lor. Sunt scoase în curte, interacționează cu cei care au grijă de ele și primesc multă iubire. Nu orice companion poate ajunge însă să fie cazat la hotel. Înainte de toate trebuie să treacă de un control medical.

Trebuie să se prezinte la noi la cabinet, noi semnăm un contract, le verific carnețelul pentru că trebuie să aibă carnețel de sănătate, iar după aceea, eu mă ocup să-i aduc aici. Prețul unei nopți de cazare este de 70 de lei în care este inclusă hrana, minimul de cazare este de două nopți”, a mai declarat Andreea Șerban, technician veterinar.

Tarifele nu li se par mari celor care apelează la astfel de servicii.

Suntem foarte mulțumiți. Plus că ne permit să o aducem, putem să o și luăm dacă programul suportă modificări pentru că ne e drăguță și nouă, nici nu vrem să o lăsăm prea mult. Dar este ok. De fiecare dată am luat-o în regulă, s-a simțit chiar bine”, spune o constănțeancă.

Hotelul este plin mai ales în perioada verii și este căutat atât de constănțeni, cât și de turiști. Pentru a fi siguri că aveți cu cine să vă lăsați prietenul patruped, indicat este să faceți rezervare din timp.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233