dobroge.tv

Live

Cartier rezidențial din Constanța cu străzi de pământ, praf și maidanezi

18 august 2020
Publicitate

Străzi de pământ, praf și maidanezi - de asta au parte locuitorii dintr-un cartier rezidențial al Constanței. Când plouă, aproape că nu se poate circula. Situația nu se schimbă prea mult nici când e vreme bună, din cauza prafului care se ridică de fiecare dată când trece câte o mașină.

Acest peisaj dezolant pare dintr-un sat uitat de lume. Se întâmplă însă lângă cartierul Tomis Nord, la nici 5 km de Mamaia. Drumurile de pământ sunt stăpânite de haitele de câini comunitari care își fac veacul prin zonă. Oamenii de aici așteaptă de ani de zile ca străzile pe care locuiesc să fie asfaltate, dar până acum nimeni nu a luat nicio măsură.

Pentru că de când s-au construit casele nimeni nu a luat nicio măsură, unii rezidenți au pus mână de la mână și au turnat pietriș, ca accesul să fie mai ușor.

Chiar și așa, mașinile au de suferit, iar praful care se ridică atunci când trece câte un autoturism face aerul de nerespirat.

Locuitorii din zonă așteaptă soluții, însă primăria nu a răspuns solicitărilor. Unii se gândesc chiar să își scoată casele la vânzare. Până când Primăria se va gândi și la ei, trebuie să trăiască în continuare ca în secolul trecut.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233