dobroge.tv

Live

APEL UMANITAR

TULCEA. O familie se luptă să-și salveze băiețelul. Ajuns la spital după o răceală banală, Denis a primit un diagnostic cumplit

TULCEA. O familie se luptă să-și salveze băiețelul. Ajuns la spital după o răceală banală, Denis a primit un diagnostic cumplit
06 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Copiii sunt o binecuvântare pentru părinţi. Zâmbetul şi veselia lor fac ca toate greutăţile să treacă mai uşor. Ei sunt cei care ne dau puteri supranaturale şi ne fac să credem că putem muta munţii din loc. Este și povestea familiei Robu, care a fost binecuvântată cu doi copii minunaţi, o fetiţă şi un băieţel.

Însă, în data de 17 martie, tot universul familiei a fost dat peste cap. Denis, o minune de băiețel de doar patru anișori părea să aibă o răceală banală însă, a început să aibă convulsii. Speriați, părinții s-au dus cu el la spital. Întâi la Tulcea, iar apoi la Constanța. Atunci, micuțul Denis a primit diagnosticul: encefalită acută autoimună.

Costul tratamentului depășește posibilitățile financiare ale familiei. Din acest motiv, duminică, 8 mai, are loc un eveniment caritabil în Piața Civică din Tulcea (detalii pe pagina ALĂTURI DE MICUȚUL DENIS!).

De asemenea, cei care vor și pot să doneze din puținul lor pentru a-l ajuta pe micuțul Denis să se facă bine și să se poată bucura de copilărie, o pot face donând în conturile:

CONT LEI

  • Contul IBAN: RO22INGB0000999910531805
  • Titular: George Robu
  • Banca: INGB CENTRALA
  • Moneda: RON
  • SWIFT: INGBROBU
  • BIC: INGB

CONT EURO

  • IBAN: RO71INGB0000999910531893
  • Titular cont: George Robu
  • Banca: INGB CENTRALA
  • Moneda: EUR
  • SWIFT: INGBROBU
  • BIC: INGB

Povestea lui Denis

Încep aceste rânduri prin a spune că sunt copleșită de emoții, de câteva zile, văd cum Dumnezeu lucrează prin oameni, iar pentru asta mă simt recunoscătoare și vreau să mulțumesc fiecărui om care contribuie la vindecarea fiului meu.

Familia noastră are 4 membri, suntem o familie ca oricare alta, în care zilele frumoase și cele mai puțin frumoase se împletesc.

În data 17 martie, pentru noi, tot universul familiei a fost dat peste cap.

După o răcelă banală, fiul nostru a început să aibă convulsii, am ajuns inițial la Spitalul Județean Tulcea, apoi la Spitalul Județean Constanța unde fiul nostru a primit diagnosticul de ENCEFALITĂ ACUTĂ AUTOIMUNĂ.

Tratamentul copilului: imunoglobulina IG IV 750/ doza cel puțin 10 doze pe lună, necesită să fie administrat cel puțin 6 luni.

Pentru familia noastră cu venituri modeste, costurile sunt peste puterile noastre.

Doamna Lory Iamandi este un om minunat, căruia ținem să îi mulțumim, pentru că aflând despre noi, s-a oferit sa ne ajute cu tot ce poate. De asemenea, vrem să îi mulțumim și doamnei Mary Costache și voluntarilor de la Asociația Fii înger pentru o Zi, pentru organizarea târgului caritabil din data de 8 mai din Piața Civică.

Am primit multe mesaje despre cum putem fi ajutați, ni s-a solicitat și un cont IBAN. În primul rând vă rugăm să veniți duminică în Piața Civică. De asemenea, mai jos am sa las contul IBAN al soțului.

CONT LEI

Contul IBAN: RO22INGB0000999910531805

Titular: George Robu

Banca: INGB CENTRALA

Moneda: RON

SWIFT: INGBROBU

BIC: INGB

CONT EURO

IBAN: RO71INGB0000999910531893

Titular cont: George Robu

Banca: INGB CENTRALA

Moneda: EUR

SWIFT: INGBROBU

BIC: INGB

Vă mulțumim oameni buni, frumoși și generoși pentru tot ajutorul dumneavoastră!”, spune mama lui Denis.


Sursă foto: Facebook Maria R.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233