dobroge.tv

Live

Mama și fetița din apartamentul de unde a pornit incendiul au mare nevoie de ajutor: „Haine, încălțăminte, jucării. Au pierdut tot”

Mama și fetița din apartamentul de unde a pornit incendiul au mare nevoie de ajutor: „Haine, încălțăminte, jucării. Au pierdut tot”
06 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Zeci de familii au rămas pe drumuri după ce un incendiu violent a izbucnit ieri la mansarda unui bloc din Năvodari. Peste 70 de pompieri s-au luptat mai bine de șase ore cu flăcările care s-au extins pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați. Opt apartamente au fost afectate în totalitate, alte opt au fost afectate în proporție de 30-40%, iar 16 apartamente au fost afectate de apa provenită de la operațiunile de stingere a incendiului.

CITEȘTE ȘI: Filmul intervenției de la Năvodari. Peste 70 de pompieri s-au luptat șapte ore pentru a stinge flăcările: zeci de familii au rămas pe drumuri

Un apel umanitar a fost lansat pentru mama și fetița care locuiau în apartamentul de unde a pornit incendiul. Cele două au rămas doar cu hainele de pe ele.

Este mare nevoie de hăinuțe, încălțăminte, jucării pentru o fetiță de 4 anișori și de asemenea îmbrăcăminte și încălțăminte pentru mămica ei... au pierdut tot în incendiu! Mămica poartă 38-40-42 mărimea la haine și 40 mărimea la pantofi. Orice alt ajutor este binevenit. Vă mulțumesc în numele lor!”, a postat o tânără care lucrează la un salon de înfrumuseţare din apropiere.

De asemenea, Primăria Năvodari a oferit spații de cazare pentru persoanele evacuate din blocul afectat de incendiu. Primarul orașului a menționat că va fi deschis și un punct pentru colectarea ajutoarelor -- detalii aici: Zeci de familii rămase pe drumuri în urma incendiului de la Năvodari au primit un loc unde să doarmă. Va fi deschis și un punct pentru colectarea ajutoarelor

Reamintim că un incendiu a izbucnit astăzi la un apartament situat la mansarda unui bloc de pe strada Panseluțelor, nr. 14 Sud din Năvodari. 14 persoane au fost evacuate și, din fericire, nu au fost înregistrate victime. Incendiul s-a extins la patru scări ale blocului -- detalii aici: Panică într-un bloc din Năvodari. Flăcările au cuprins mansarda, apoi s-au extins la acoperiş - o mamă şi fetiţa ei au rămas pe drumuri. VIDEO


Sursă foto: ISU Dobrogea / Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233