dobroge.tv

Live

Prețuri mai mici în luna mai pe litoral

04 mai 2022
Publicitate

Vacanțele pe litoralul românesc sunt mai ieftine în această perioadă. Cei care își doresc un sejur la malul mării vor plăti mai puțin chiar și cu 50% față de lunile iulie și august. Tarifele pornesc de la 40 de lei pe noapte și cresc în funcție de serviciile dorite. De pildă, la un hotel de trei stele camera costă doar 68 de lei, fără mic dejun. Zeci de unități de cazare își așteaptă turiștii cu oferte atractive până în luna iunie, în cadrul programului „Litoralul pentru Toţi”.

Luna mai aduce tarife mai scăzute pe litoral. Programul „Litoralul pentru Toți” a început, iar cei care își doresc să ajungă în această perioadă la malul mării și au un buget mai mic, trebuie să știe că prețurile sunt pentru toate buzunarele.

„Avem deja solicitări pentru acest program, acesta a debutat la începutul lunii mai. Cererea este mai mare pentru perioada de început de sezon. Se anunță câteva weekend-uri în care se vor deschide și cluburile, vor fi organizate și alte evenimente pe litoral. În această perioadă prețul este unul minim pentru a atrage clienții în extrasezon”, a spus Ștefan Necula, agent de turism.

„Turiștii sunt interesați atât de earlybooking, cât și de programul ,,Litoralul pentru Toți” pentru că avem tarife foarte bune la hotelurile deschise pe litoral și cu siguranță cei care au venituri mici vor accesa aceste pachete, cum le accesează în fiecare an la început de sezon și la final de sezon”, a spus Cristian Bărhălescu, agent de turism.

Tarifele sunt în această perioadă chiar și cu 50% mai mici față de cele din vârf de sezon. Anul trecut, în cadrul programului au existat reduceri de până la 65-70%. Ceea ce înseamnă, că la unele unități de cazare prețurile pe noapte au fost chiar și de 36 de lei. Anul acesta însă, tarifele sunt puțin mai ridicate.

„Prețurile pornesc de la 68 lei pe cameră, pe noapte pentru doi adulți, ceea ce cred că este o ofertă foarte bună pentru această perioadă, la un hotel de 3 stele cred că oricine și-ar dori să profite de această ofertă”, a spus Ștefan Necula, agent de turism.

„Avem o reducere pentru această perioadă începând din 3 mai până pe 16 iunie, de 150 lei camera cu mic dejun inclus. Am luat această decizie, în așa fel încât toți turiștii să se poată bucura de un sejur la mare”, a spus Rodica Puţintelu, manager hotel.

Deși ofertele sunt atractive și mai ieftine decât în timpul sezonului estival, turiștii nu prea s-au înghesuit să vină la mare. Gradul de ocupare în acest moment este mult mai mic, față de alți ani.

„Puțin peste 10-15% în unele hoteluri și asta datorită faptului că vremea încă nu este bună pentru plajă, pentru baie în mare și turiștii vin acum doar pentru aerosoli și plimbări pe malul mării”, a spus Cristian Bărhălescu, agent de turism.

Marea este întotdeauna superbă indiferent de vremea de afară. Așa că dacă este înnorat, frig sau plouă, turiștii cu siguranță vor avea ce face. La malul mării există mai multe alternative de a-și petrece timpul.

Turist: „Sunt mulți tineri care vor să vină acum la mare să se distreze, și cu bani mai puțini cu atât mai multă lume, distracție. Sunt o grămada de festivaluri care încep, cluburi de seară, pe plajă pot bea o bere, sunt multe lucruri de făcut, Vama Veche”.

Turist: „La delfinariu, la cazino, o plimbare pe faleză. Asta este distracția luna asta”.

„Să vină să viziteze, poze, sunt localuri deschise să mănânce, o plimbare pe malul mării”, a spus un constănţean.

Programul ,, Litoralul pentru Toți” se va desfășura în perioada 3 mai-20 iunie, urmând ca a doua etapă să aibă loc în perioada 1 septembrie - 15 octombrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233