dobroge.tv

Live

Constanţa, polul distracţiei în weekend-ul de 1 Mai. Organizatorii anunţă croaziere pe mare, petreceri pe iaht, concerte rock sau hip-hop, festivaluri de muzică electronică

27 aprilie 2022
Publicitate

Pe litoral se pregătesc spectacolele care vor anima nopţile weekend-ului de 1 Mai. Croaziere pe mare, petreceri pe iaht, concerte rock sau hip-hop, ori festivaluri de muzică electronică. Pe plajă, au fost amenajate corturi, iar biletele s-au dat ca pâinea caldă. După doi ani de restricţii, urmează o deschidere de sezon ca-n vremurile bune.

În toate stațiunile de pe litoralul românesc se fac ultimele pregătiri pentru weekend-ul de 1 Mai. Toți cei care vor ajunge la mare în zilele următoare vor avea parte de cele mai spectaculoase și incendiare spectacole. De pildă, tinerii vor putea petrece în Costinești la cel mai mare festival de hip-hop de pe Litoral.

“Vom avea în jur de 54 de artiști din zona muzicală românească și în jur de 16 DJ care vor evolua pe cele trei scene ale festivalului. În momentul de față avem un număr de 15.000 de bilete vândute”, a spus Alexandru Baculea, manager tehnic.

“Vorbim de bilete cuprinse între 110 şi 600 de lei în zona VIP. Locația poate acomoda undeva la 50.000 de persoane”, a spus George Carabelea, organizator.

Mai mult, scena imensă este protejată de ploaie și vânt cu un cort gigant care se construiește și amenajează zilele acestea în stațiunea tineretului.

“Avem peste 220 mp de ecrane LED care se vor instala în următoarele două zile pe scena din spatele meu. Vom avea încă două scene afară din acest cort, cort despre care vă pot spune că este cel mai mare cort de festival folosit vreodată în România. Acoperă mai mult decât un teren de fotbal”, a precizat Alexandru Baculea, manager tehnic.

Petrecerea va ține 3 zile și 3 nopți. Însă, Vama Veche va fi și anul acesta staţiunea-vedetă de 1 Mai. Plaja va deveni o scenă uriaşă unde tinerii se vor distra fără limite și fără program.

Pentru turiştii cu pretenţii şi iubitori de lux, o nouă modă s-a lansat în materie de distracție pe litoral: petrecerile pe iaht. În timp ce muzica răsună, luxoasa ambarcaţiune îi plimbă pe petrecăreţi spre nordul staţiunii Mamaia, dar şi în zona cazinoului din Constanța.

“Le-am pregătit muzică bună și foarte multe surprize, dar în primul rând muzică foarte bună, mulți invitați, mulți DJ, mari invitați - pe lângă ei și Horia Brenciu. Prețul variază între 200 și 350 lei de persoană”, a spus Adrian Sasu, manager iaht.

Și pentru că anul acesta nu mai sunt restricții, numărul celor care vor să petreacă o seară de neuitat pe iaht a crescut simțitor.

“Cred că 1 Mai-ul ăsta versus anul trecut, numărul de oameni care ne vor trece pragul este cu cel puțin 60% mai mare”, a precizat Adrian Sasu, manager iaht.

De asemenea, și plaja unde în fiecare vară se desfășoară cel mai mare festival din România, a fost amenajată.

“Vom avea câțiva artiști români și artiști străini care vor fi prezenți acolo pe plajă, câțiva DJ mai exact. Vor fi acolo în acest weekend pentru a simți deschiderea de sezon, pentru a simți începutul de vară. Vor veni undeva odată cu lăsarea serii tocmai pentru a intra în atmosfera frumoasă de petrecere de seară”, a spus Edy Chereji, organizator festival NEVERSEA.

Târziu în zori, petrecăreţii vor pleca fie spre case, fie spre camerele de hotel pentru câteva ore de somn. Îşi vor reîncărca bateriile iar seara o vor lua din nou de la capăt.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233