dobroge.tv

Live

Coadă la Delfinariu. Constănțenii dar și turiștii au așteptat minute bune pentru a cumpăra bilete

26 aprilie 2022
Publicitate

A fost aglomerație astăzi la casa de bilete de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. Încă de la primele ore ale dimineții turiștii care au venit pe litoral în vacanță au stat la coadă pentru a putea intra la Delfinariu sau pentru a vizita animalele din microrezervație. Însă, chiar dacă au fost nevoiți să aștepte câteva minute bune pentru a cumpăra bilete, oamenii nu s-au arătat deranjați. Și asta pentru că, spun ei, până la urmă bucuria celor mici este ceea ce contează cel mai mult.

Încă de la primele ore la dimineții turiștii, dar și constănțenii s-au așezat la coadă pentru a cumpăra bilete pentru a vizita Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

Toate. Și microrezervația și Delfinariul. Venim deseori pe aici și ne place”, spune un turist.

Sunt în ziua liberă și am zis să profităm puțin de vremea frumoasă și am venit o tură la mare”, spune un alt turist.

Unii au venit să vadă animalele din microrezervație, alții să-i cunoască pe Ni Ni și Chen Chen.

La delfini. Vrem să vadă și ea delfinii că la animale am mai fost, iar la Delfinariu era închis data trecută și am zis să vadă și ea delfinii”, spune un turist.

Copiii au fost însă cei mai încântați. Aceștia au așteptat cu nerăbdare să-i vadă pe cei doi delfini jucăuși. Iar Ni Ni și Chen Chen nu au fost nici ei mai prejos. Le-au oferit celor prezenți un spectacol inedit.

Reporter: Ai mai văzut până acum delfini?

Băiețel: Da, am mai fost o dată la delfinariu.

Reporter: Și ți-a plăcut și ai mai venit o dată?

Băiețel: Da. Așa am vrut eu să fac.

***

Reporter: Ai mai văzut delfini până acum?

Fetiță: Da.

Reporter: Unde?

Fetiță: Tot aici.

Ca să văd și eu spectacolul de delfini”, spune o fetiță

Aglomerat a fost și în prima și a doua zi de Paște. Motiv pentru care conducerea complexului a decis să suplimenteze reprezentațiile delfinilor.

Au fost cam 1.600 de bilete achiziționate numai pentru Delfinariu ieri, la cele două reprezentații”, a declarat Iulian Călin, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Din luna mai conducerea Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța a anunțat că la delfinariu vor fi mai multe reprezentanții. Și asta pentru că, de pildă în luna aprilie, Ni Ni și Chen Chen au avut doar un spectacol pe zi.

De la 1 mai intrăm în presezon și atunci suplimentăm și numărul de ore și spectacolele. Suntem puțin acum într-o oarecare ostentativă pentru că să vedem cum se rezolvă problema importului temporar de mamifere marine din Ucraina”, a mai declarat Iulian Călin, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Pe lângă microrezervație și delfini, unii dintre turiști dar și constănțeni au vizitat și Planetariul care se află în cadrul complexului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233