dobroge.tv

Live

Constănțenii au luat cu asalt sălile de sport pentru a scăpa de kilogramele în plus luate de Paște

26 aprilie 2022
Publicitate

Sportul – aliatul în lupta cu kilogramele, mai ales după Paște. Chiar dacă sărbătorile vin la pachet cu probleme cu greutatea, mișcarea este salvarea multora dintre noi. Așa că, astăzi constănțenii au luat cu asalt sălile de sport. După zile în care au mâncat pe saturate bunătăți tradiționale, a venit momentul să dea kilogramele acumulate jos. Instructorii de fitness îi atenționează însă pe oameni să fie atenți. Trecerea ar trebui să fie făcută treptat cu antrenamente ușoare și o alimentație corectă.

Pe muzică ritmată și cu multă voie bună. Așa și-au început unii constănțeni dimineața. După ce au mâncat sarmale, friptură de miel, salată boeuf și cozonac aceștia au venit acum la sală pentru a da jos kilogramele cu care s-au ales după masa de Paște.

Tânăr: Încercăm să slăbim înapoi.

Reporter: Ai făcut un ușor exces în perioada asta?

Tânăr: Să zicem că da.

Reporter: Ce ai mâncat?

Tânăr: Cozonac, pască, drob, de toate. Într-o lună sper că o să fiu ca înainte.

La început mereu e mai greu după pauză”, spune un alt tânăr.

Cei care sunt atenți mereu la silueta lor au fost atenți la alimentație în aceste zile așa că au mâncat câte puțin din fiecare. Ba mai mult, pentru că sala a fost deschisă chiar și de Paște, unii au ales să facă mișcare în acea zi imediat după masă.

Nu am făcut exces în această perioadă de sărbători. Am mâncat câte puțin din fiecare, dar am fost în fiecare zi la sală”, spune un constănțean.

Antrenorii spun că în această perioadă, constănțenii vin în număr mare la sală. Lumea începe să fie mai motivată și să iasă din rutina de 2-3 zile în care a mâncat tot ce și-a dorit.

Au fost două perioadă: perioada dinainte de Paște, cânt toată lumea se pregătea pentru Paște și acum perioada de după Paște, pentru cei care se simt puțin vinovați. E ok, pot să spun că e plin de dimineață până seara. E mai greu când ai niște mese mai copioase, cum ar fi de Paște și de Crăciun și până îți reintri în ritm, până se digeră toată mâncarea, s-ar putea să te simți puțin mai greoi”, a declarat Diana Pivniceru, manager sală de fitness.

Revenirea la normal trebuie făcută însă, treptat, iar cei care vor să slăbească natural trebuie să ceară câteva sfaturi atât pentru antrenamente, cât și pentru un plan de alimentație corect.

Trebuie să o iei treptat, să reintri ușor, să se reobișnuiască corpul cu efortul. Niciodată nu se face nimic din prima. Nici corpul nu poate să ducă din prima”, a mai declarat Diana Pivniceru, manager sală de fitness.

La această sală de sport, de exemplu, pe lângă exercițiile fizice, clienții au parte și de programe personalizate de nutriție, dar și de consiliere psihologică. Sportul înseamnă sănătate, echilibru, dar și voie bună, iar dacă este făcut și cu plăcere, atunci se obțin și rezultatele dorite.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233