dobroge.tv

Live

Delta Dunării este pregătită să primească turiștii care doresc să-și petreacă minivacanța de 1 Mai în mijlocul naturii

25 aprilie 2022
Publicitate

Și Delta Dunării este gata să-și primească turiștii de 1 Mai. Aceasta rămâne și anul acesta una dintre destinațiile preferate de vacanță. Cei care vor ajunge în Deltă vor avea ce admira. Într-o singură zi, oamenii vor putea vizita o sumedenie de obiective turistice. Pot face plimbări cu barca sau cu șalupa sau pot pescui alături de localnici. Iar pe seară pot gusta din preparatele pescărești pregătite de cei mai buni bucătari.

Delta Dunării este pentru mulți români, dar și străini o destinație unică. Turiștii găsesc aici mereu o oază de liniște și relaxare departe de agitația orașului. Și pentru că până la weekend-ul 1 Mai mai sunt doar câteva zile, majoritatea pensiunilor și hotelurilor sunt deja ocupate.

Pentru 1 Mai deocamdată gradul de rezervare a ajuns la 70-80%. Sunt resorturi care sunt deja full și au și liste de așteptare sunt și pensiuni care mai au locuri libere”, a declarat Corina Davidov, purtător de cuvânt al Asociației Delta Dunării.

Pentru minivacanța de 1 Mai gradul de ocupare este de 80%. Camerele se ocupă de la o zi la alta așa că îi sfătuim pe turiști să se grăbească”, a declarat Andrada Popovici, director comunicare resort Delta Dunării.

Agențiile de turism și hotelierii au pregătit mai multe pachete pentru cei care vor petrece 1 Mai-ul în Deltă. Prețurile la cazare sunt cuprinse între 150 și 1.000 de lei, în funcție și de opțiunile preferate.

Unii caută într-adevăr. Avem restorturi aici de cinci stele cu piscine interioare, cu SPA, cu tot tacâmul. Mai sunt turiști care caută liniștea canalelor din Deltă”, a mai declarat Corina Davidov, purtător de cuvânt al Asociației Delta Dunării.

Piscină acoperită și cu apă încălzită, dar și singurul SPA din Delta Dunării, precum și petrecerile cu muzică live”, a mai declarat Andrada Popovici, director comunicare resort Delta Dunării.

Delta Dunării este destinația perfectă pentru a petrece câteva zile minunate iar gastronomia și tradițiile locale sunt detaliile care fac diferența față de alte locuri din țară. Mai mult, turiștii români, dar și cei străini care ajung aici vor avea ce admira.

Plimbări pe canale, cei care se duc în mijlocul naturii dar mai sunt și turiștii cărora le place că Delta continentală este foarte căutată. Turiștii care au, de o parte apă, canale, natură și de cealaltă parte șoseaua pentru că preferă mașina în fața pensiunii”, a mai declarat Corina Davidov, purtător de cuvânt al Asociației Delta Dunării.

Pentru minivacanța de 1 Mai le pregătim turiștilor live cooking show spectacol semnat de bucătarii noștri cu experiență internațională”, a mai declarat Andrada Popovici, director comunicare resort Delta Dunării.

În Delta Dunării sunt peste 590 de pensiuni, resorturi și vile. Dintre acestea, aproximativ 400 sunt deschise și își așteaptă turiștii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233