dobroge.tv

Live

Constănțenii sunt așteptați în ziua de Paște la o petrecere stradală, pe bulevardul Tomis: „După o masă copioasă să facă și puțină mișcare, să se simtă bine”

21 aprilie 2022
Publicitate

Cei care nu au încă planuri în ziua de Paște se pot bucura de un party stradal. O parte din bulevardul Tomis va fi închis. Aici vor avea loc concerte, o paradă de scutere, dar și un spectacol de lumini. Și cluburile vor fi deschise în acest weekend, așa că cine vrea să petreacă până dimineață va avea unde. Mai mult, la 12 noaptea, constănțenii dar și turiștii pot merge la Arhiepiscopie pentru a lua lumină.

Duminică bulevardul Tomis se va închide. Este vorba de zona cuprinsă între strada Ferdinand și până pe strada Traian. Aici pe 24 aprilie de la ora 16.00 vor avea loc mai multe spectacole. Pentru cei care vor să petreacă marea sărbătoare altfel, se vor bucura de o atmosferă de festival.

Organizatorii au pregătit numeroase surprize, mai ales pentru pasionații de călătorii urbane. Pe lângă muzică și spectacolul de lumini, constănțenii dar și turiștii vor putea admira o paradă de scutere elegante, moderne, dar și retro.

„Vor fi trei DJ care vor încânta publicul prezent astfel încât după o masă copioasă lumea să facă și puțină mișcare, să se simtă bine, să și danseze dacă vor să o facă și bineînțeles să socializeze. Cei care au deschis aici, pentru că noi ne gândim la cei care au business-uri pe acestă stradă și întotdeauna când ne-am gândit la Constanța Coffee Break, vrem să promovăm business-urile locale”, a declarat Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța.

Super mi se pare un eveniment bun și benefic pentru societate. Este important să avem o perspectivă cât mai deschisă și să încercăm lucruri noi”, spune un tânăr.

Este un eveniment care îi va atrage pe cât mai mulți către mare”, spune o tânără.

Sâmbătă, constănțenii dar și turiștii vor putea asista la slujba de Înviere.

Vom veni cu lumina de pe mare în Portul Tomis apoi ne vom îndrepta pe calea falezei, că așa avem acces, să venim în parcul Catedralei. Aici ne va întâmpina mulțimea de creștini care de abia așteaptă să ia lumină”, a declarat ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

E un lucru bun ca s-au retras restricțiile de pandemie și cu siguranță la Înviere se va simți”, spune o constănțeancă.

Abia așteptăm! Abia așteptăm, să ne-ajute Dumnezeu. N-am putut să ne ducem acum doi ani. Nu ne-au lăsat. Venea mașinile pe străzi, efectiv ne alergau. Nu am putut să ajungem”, spune o altă constănțeancă.

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii își deschide și el porțile pentru constănțeni, dar și pentru turiști. Planetariul, Acvariul sau reprezentanțiile celor două vedete Ni Ni și Chen Chen, sunt alte variante în care oamenii se pot relaxa alături de cei dragi.

Cu excepția primei zilei de Paște, restul zilelor, complexul este deschis. Vinerea mare, avem deschis, avem două reprezentanții. Sâmbăta înaintea Paștelui avem iarăși două reprezentații la Delfinariu la ora 12.15, iar luni, un spectacol la ora 12.00”, a declarat Iulian Călin, director Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Și vremea va ține cu turiștii care au ajuns deja la mare zilele acestea pentru a petrece Paștele pe litoral. Meteorologii anunță temperaturi de peste 17 grade Celsius.

De câțiva ani suntem de fiecare dată la mare de Paște”, spune o turistă.

Și anul trecut am fost și acum doi ani de Paște. N-am știut că este, dar da. Am fost și la muzee și la delfinariu”, spune o altă turistă.

Cred că e interesant să vii primăvara la mare”, spune o altă turistă.

Cei care vor să iasă puțin din tipar, în seara de Paște se pot bucura pe lângă concertul oferit de autorități și de o seară la club, o plimbare pe faleză sau o masă la unul dintre restaurantele de la malul mării.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233