dobroge.tv

Live

Anna vrea să o ia de la capăt, la Constanţa, împreună cu cei doi copii. Are nevoie de mâncare pentru cei mici, ''apă și lapte pentru copiii mei''

12 aprilie 2022
Publicitate

Cu doi copii prinși de brațele ei și cu câteva haine într-un bagaj. Așa a trecut Anna granița spre România. A fugit din calea războiului pentru a se salva atât pe ea, cât și pe cei mici. Soțul ei și restul familiei au rămas în Ucraina. Își dorește ca totul să se termine cu bine însă, până atunci. Anna spune că va considera orașul de la malul mării o a doua casă în care își dorește să-și vadă copiii crescând în siguranță.

Explozii și zgomote puternice. Așa a descris Anna atmosfera din Ucraina. A fugit din calea din Odessa doar cu câteva haine într-un bagaj și cu doi copii mici. A trecut granița spre România pe la Isaccea și spune că a fost nevoită să stea două zile în mașină până când cineva i-a oferit cazare.

„Povestea mea nu este deloc una amuzantă. E periculos acum acolo. În fiecare zi, de cinci ori pe zi se aud sirene. Am venit în România cu doi copii mici, iar soțul meu a rămas în Ucraina”, povesteşte Anna.

Deși este departe de cei dragi, Anna spune că aici se simte ca acasă. În fiecare dimineață, împreună cu cei mici se plimbă pe malul mării și admiră pescărușii. Se gândește să o ia de la capăt chiar aici, în orașul de la malul mării.

„Aici e ca în Odessa. Aceeași mare, e ca aceeași regiune ca cea în care trăiesc eu. E un sector privat ca acasă. Voi aveți pescăruși foarte mari și n-am mai vazut până acum așa ceva”, mai spune Anna.

Anna are nevoie în special de alimente pentru cei mici, dar și de produse de igienă. Ca pentru mulți alți refugiați, și pentru tânăra mămică centrul de colectare din orașul nostru a devenit un loc de aprovizionare.

„Vreau să iau acum apă. Am nevoie de apă și lapte pentru copiii mei. Și poate niște haine scurte pentru fiul meu, dar vremea este din nou ca în iarnă. Acum stau aici în apropierea acestui centru”, mai spune Anna.

Anna își dorește să-și vadă copiii crescând în siguranță. Nu știe când și cum se va termina, însă momentan, aceasta spune că România i-a devenit casă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233