dobroge.tv

Live

Katerina a reuşit să scape din „iadul” din Mariupol, împreună cu fiul ei. Soţul a rămas să lupte pentru ţara lui: „A trebuit să mă gândesc la fiul meu”

31 martie 2022
Publicitate

Katerina este una din zecile de mii de femei care au fost nevoite să fugă din Ucraina pentru a salva viața copiilor lor. Împreună cu mama și fiul ei de doar doi ani a părăsit Mariupolul atunci când a auzit primele bombe căzând din cer. Zgomotele insuportabile ale alarmelor au speriat-o teribil și singurul ei gând a fost să-și salveze fiul și să-l ducă într-un loc sigur. A ales ca loc de refugiu România și se roagă în fiecare zi pentru viața soțul ei care a rămas să lupte pentru Ucraina.

Cu cinci zile înainte ca războiul să izbucnească în Ucraina, Katerina se bucura de o familie frumoasă și o viață liniștită în Mariupol. A sărbătorit ziua de naștere a soțului ei și a petrecut alături de cei dragi, fără să știe ce avea să urmeze. Zgomotul alarmelor și al bombardamentelor a speriat-o teribil, iar singurul lucru la care s-a gândit a fost siguranța fiului său de doar doi ani. Tocmai din acest motiv a hotărât să fugă cât mai repede într-un loc în care să fie în siguranță.

„Mi-am luat fiul și am fugit din țara noastră pentru că Rusia ne-a atacat orașul, au murit mulți oameni și a trebuit să mă gândesc la fiul meu”, povesteşte Katerina.

Soțul ei a rămas să lupte pentru poporul său, însă acest lucru o neliniștește și mai mult pe femeie care spune că se teme pentru viața bărbatului.

„În fiecare zi se aud sirene de patru cinci ori și în fiecare noapte de multe ori. În Mariuopul situația este foarte rea și în Kiev. Avem mulți prieteni în Kharkiv și ei nu dorm în nicio noapte pentru că sunt multe atacuri și dorm în subsoluri”, a mai spus Katerina.

Pentru moment, Katerina a închiriat un apartament în Constanța, unde stă împreună cu fiul și mama ei, însă nu știe cât timp își va permite să plătească chiria. Ea speră că lucrurile vor reveni cât de curând la normal și se va putea întoarce acasă, alături de soțul său.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233