dobroge.tv

Live

Cu sufletul și cu gândul acasă. Victoria visează la clipa în care se va reîntâlni cu soțul și părinții săi: „Mi-a spus să plec, să merg într-un loc în care să fiu în siguranță”

25 martie 2022
Publicitate

Victoria este o tânără din Ucraina proaspăt căsătorită. După nuntă, aceasta își dorea să-și clădească un viitor și să aibă un copil. Visul însă i-a fost spulberat. A fugit din calea războiului și a venit în România împreună cu prietena sa. Soțul ei a rămas însă pe frontul de luptă pentru a-și apăra țara.

În vară am avut nunta, în iulie”, spune Victoria.

În vară, Victoria cu logodnicul ei au spus Da în fața domnului. În luna august, cei doi și-au unit destinele. Au avut o nuntă de poveste dar atunci nimeni nu știa ce avea să se întâmple. Visa la o familie frumoasă și să aibă un copil. Însă, războiul i-a despărțit acum iar planurile lor au fost amânate. Ea a venit în România, el a rămas în Ucraina.

Vrem să stăm aici și sperăm că se va termina, pentru că e foarte periculos să stai în Ucraina acum. Am foarte mulți prieteni în Kiev și Mariupol și când am văzut cu toții tot ce se întâmplă, îmi vine să plâng~, spune Victoria, refugiată.

Zgomotele insuportabile ale exploziilor au speriat-o pe femeie. N-a stat nicio clipă pe gânduri și a decis să fugă.

Am auzit bombele. Le-am auzit. Eram singură pentru că soțul meu nu era cu mine și mi-am sunat părinții. Soțul mi-a spus să plec, să merg într-un loc în care să fiu în siguranță”, mai spune Victoria, refugiată.

Victoria a venit în România cu o prietenă. Și-a închiriat un apartament aici și spune că va sta până când lucrurile vor reveni la normal.

Foarte mulți oameni s-au mutat în Polonia. Ne sunăm unii pe alții, vorbim unii cu alți. Ce pot să spun? N-aș fi crezut că așa ceva se poate întâmpla cu Ucraina”, mai spune Victoria, refugiată.

Tânăra ține legătura cu părinții și soțul ei care se află în Ucraina însă, în fiecare moment aceasta spune că se teme că într-o zi aceștia ar putea să nu mai răspundă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233