dobroge.tv

Live

Impresionată până la lacrimi de români. Iulia a lăsat totul în urmă și a venit cu cele trei fete la Constanța: „Oamenii de aici sunt absolut minunați”

25 martie 2022
Publicitate

Cu ochii în lacrimi, Iulia este recunoscătoare tuturor românilor. Nu a apucat să ia cu ea absolut nimic în bagaje. A venit în România doar cu hainele de pe ea. A fugit din Ucraina alături de cele trei fete ale sale pentru care ne-a spus că ar face orice doar pentru a le ști în siguranță. Este în Constanța de câteva săptămâni și a rămas profund impresionată de cum a fost primită de oameni.

Iulia a lăsat totul în urma ei: casa, lucrurile și meseria. Ucraineanca muncea ca vânzătoare într-un magazin din orașul său natal iar fetele sale lucrau în domeniul farmaceutic și al învățământului. Cea mică este la școală încă și nu înțelege prea bine ce se întâmplă și de ce au fost nevoite să plece.

În fiecare zi visez la casa mea, la țara mea. Plângem. Vreau să mă întorc când totul va fi bine. Toți vrem acasă. Chiar și așa, să știți că aveți un popor minunat! Am venit cu doi copii care au 22, respectiv 26 de ani și cu o fetiță mică”, spune Iulia, refugiată.

Nu știa prea multe despre țara noastră pentru că nu a avut ocazia să o viziteze până acum. Deși a descoperit-o într-un context nefericit, a rămas impresionată.

Nu mă așteptam să fiu primită așa. Oamenii de aici sunt absolut minunați”, mai spune Iulia, refugiată.

Acum, Iulia stă în gazdă alături de fetele ei într-un apartament din municipiul Constanța. Speră ca războiului să se termine cât mai repede și să se întoarcă în orașul unde a crescut. Nu știe însă, când se va întâmpla asta și nici dacă locuința ei a fost sau nu bombardată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233