dobroge.tv

Live

Fără toalete publice în Constanța

Fără toalete publice în Constanța
11 august 2020
Publicitate

Nevoile fiziologice trebuie să aștepte în Constanța. Dacă sunteți la plimbare în parcuri sau pur și simplu pe stradă și aveți nevoie la toaletă nu aveți unde să mergeți. Toate toaletele publice din oraș au fost desființate în contextul crizei sanitare. Oamenilor li se pare nefirească această decizie și spun că se adaptează din mers atunci când...îi cheamă natura. Municipalitatea susține că vrea să pună toalelete înapoi, însă nu are acordul Direcției de Sănătate Publică. În schimb, DSP-ul spune că a cerut racordarea toaletelor la sistemul de canalizare, nicidecum eliminarea lor.

Nicăieri în municipiul Constanța nu mai există toalete publice. Este și cazul Parcului Tăbăcărie, un loc preferat de localnici și turiști pentru plimbări, indiferent de momentul zilei. Toaletele au fost desființate în contextul crizei sanitare. Așa că oamenii care au diferite nevoi trebuie să aștepte sau să se orienteze.

Iar variante nu sunt prea multe. Fie faci pe unde apuci, deși nu este deloc igienic, fie apelezi la înțelegerea unor angajați din zonă.

Primarul Decebal Făgădău susține că Direcția de Sănătate Publică interzice amplasarea toaletelor publice în oraș. Edilul a mai declarat că se va adresa Comitetului Național pentru Situații de Urgență pentru a fi puse toalete în zonele de promenadă și parcuri. Poziția DSP-ului este, însă, alta.

Până când autoritățile vor găsi o soluție, nu uitați să mergeți la baie înainte de a pleca de acasă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233