dobroge.tv

Live

Studiourile foto din Constanţa, pregătite pentru Paște. Fotografii se întrec în decoruri şi pachete atractive

24 martie 2022
Publicitate

Petale de flori, ouă colorate și o lume întreagă a iepurașilor. Așa arată anul acesta studiourile foto cu tematică de Paște. Fotografii le-au pregătit celor care doresc să imortalizeze cele mai frumoase momente din viața lor, decoruri alese și speciale acestei perioade. Tarifele pornesc de la 450 de lei și pot ajunge și la 800 lei, în funcție de pachetul ales.

Studiourile foto s-au pregătit deja pentru Paște. Într-unul din ele am găsit-o și pe Laura care a venit cu fiica sa, Maria, de doar 7 luni. Aceasta spune că nu putea rata o astfel de ocazie.

„Ne place să ne creăm amintiri. Copilașii cresc și este important să avem fotografii cu fiecare etapă din viața lor. Eu mai am un băiețel și în fiecare an realizăm fotografii și de Paște și de Crăciun”, a spus Laura.

Ghirlande, iepurași și ouă colorate. Acestea sunt câteva dintre decorurile care îmbracă în acest an camerele pentru fotografiile cu tematică de Paște.

Cei care doresc să-și creeze amintiri, pot opta pentru o ședintă foto într-un decor de poveste. Mai mult, reprezentanții studiourilor le pun la dispoziție clienților ținutele pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 luni și 4 ani.

„Studioul este pregătit. Avem foarte multe decoruri cu tematică de Paște. Sunt decoruri pregătite atât pentru copilașii foarte foarte mici, cât și pentru cei de 2-3 ani și mai ales pentru cadrele de faimilie. Clienții vechi deja și-au făcut programările de acum 2-3 săptămâni și urmează să vină și alți clienți”, a declarat Corina Georgescu, fotograf.

„Am venit și anul acesta cu o varietate de fundaluri. Toate sunt natural create, autentice”, a spus Alex Flaut, fotograf.

Fotografii spun că anul acesta, odată cu relaxările, solicitările sunt și mai multe, iar constănțenii sunt tot mai dornici să-și creeze amintiri.

„Spre deosebire de anii trecuți se interesează din timp de aceste fotografii, de aceste decoruri. Așteptăm un număr cât mai mare de familii, grupe de grădinițe, de creșe”, a mai spus Alex Flaut, fotograf.

Tarifele variază în funcție de numărul de fotografii alese. Acestea pornesc de la 450 lei și pot ajunge chiar la 800 lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233