dobroge.tv

Live

Nikolai s-a reunit cu familia sa în România. Întâlnire emoționantă cu prietenii la Constanța: „Plănuim să ne întoarcem în Ucraina. Acolo este patria noastră”

23 martie 2022
Publicitate

Clipe de spaimă departe de familie. Asta a trăit Nikolai atunci când soția lui împreună cu fiica lor au fugit din calea războiului și au venit în România. La acel moment, bărbatul se afla în Statele Unite ale Americii, iar timp de câteva zile n-a știut nimic de ele. S-au reîntâlnit la București și apoi au venit la Constanța, unde vor sta pentru o perioadă de timp, până când totul va reveni la normal.

Nikolai este inginer pe vase de croazieră. Atunci când a izbucnit războiul se afla în Statele Unite ale Americii, departe de familia sa. Imediat cum a fost posibil, acesta a fugit spre România, unde s-a întâlnit cu soția sa Anastasia și cu fiica lui în vârstă de doi ani, Stephania.

Încă de la început o familie din București ne-a oferit un apartament, unul foarte frumos. Am stat acolo trei săptămâni și apoi am decis să venim la Constanța, pentru că aici sunt foarte mulți ucraineni și ne-am găsit chiar și o parte din prieteni”, a declarat Nikolai, refugiat.

Chiar dacă nu au venit ca turiști în România, a profitat totuși de faptul că se află într-o țară străină și a luat la pas orașul de la malul mării de care a rămas impresionat.

Am vizitat câteva locuri de aici din Constanța. Plănuim acum să mergem la Delfinariu pentru copii”, a mai declarat Nikolai, refugiat.

Aici se simte în siguranță și este liniștit că familia lui este în siguranță. Își iubește țara și nu și-ar dori să se stabilească în altă parte. Vrea doar să se întoarcă acasă. Însă, este conștient că va mai dura până când se va termina războiului.

Imediat cum va fi posibil, plănuim să ne întoarcem înapoi. Acolo este patria noastră, locul în care am crescut”, a mai declarat Nikolai, refugiat.

Pentru moment, Nikolai va sta în Constanța, alături de familia sa. A venit luni la Pavilionul Expozițional pentru a lua câteva produse pentru cea mică.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233