dobroge.tv

Live

Marius Cioroiu a lansat cartea „Inoubliable”, la Constanța: „Este o poveste frumoasă de dragoste, de iubire, cu regăsiri și pierderi”

21 martie 2022
Publicitate

A scris cărți pentru copii iar acum a scris și una de dragoste destinată adulților și adolescenților. Lucrează în domeniul portuar însă, acest lucru nu l-a împiedicat să-și urmează pasiunea: literatura. Este vorba de Marius Cioroiu, un constănțean care a adus pe piața de la malul mării și nu numai volume atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. „Inoubliable” este o carte despre iubire iar acțiunea are loc la Paris. Aceasta are peste 100 de pagini și a fost lansată în acest weekend la Constanța.

Marius Cioroiu este din Constanța și scrie cărți pentru copii de peste un an de zile. Primele două au avut la bază povestea unor frați orfani care își caută mama. Până acum toate volumele lui au fost destinate celor mici. Dar de data aceasta, constănțeanul a venit cu ceva nou: „Inoubliable” – o carte pentru adulți și tineri.

Fără dragoste nu putem să facem nimic. Franța, din punctul meu de vedere, este cel mai frumos loc de pe mapamond. Acolo se consumă totul, este orașul iubirii și al speranței”, a declarat Marius Gabriel Cioroiu, autor carte „Inoubliable”.

Cartea este despre povestea tumultoasă a unui cuplu care trăiește la Paris și indiferent de obstacolele pe care le întâmpină cele două personaje, acestea rămân împreună.

Este o poveste frumoasă de dragoste, de iubire, cu regăsiri și pierderi. O poveste care ne motivează să înțelegem că zidurile din viață sunt acolo doar pentru că noi le dăm putere să fie. Cred că, cu François, deși ca și stil de viață, mentalitate, mod de a aborda lucrurile și de a aborda problemele complicate”, a mai declarat Marius Gabriel Cioroiu, autor carte „Inoubliable”.

Volumul are peste 100 de pagini și este atât în română cât și în franceză.

Am fost atrasă de originalitatea de a prezenta cartea, cu partea tradusă în limba română și partea în franceză în oglindă pentru că, în general, toate cărțile așa sunt scrise: fie versiunea în limba română și trebuie să căutăm versiunea tradusă într-o altă carte. Așa le avem 2 în 1”, a declarat Marine le Jeune, prietenă.

La lansarea cărții sale au fost prezenți prietenii dar și familia sa.

Pe mine m-a surprins de două ori până acum. Prima dată m-a surprins acest comandant de navă care și-a dirijat nava spre alt tărâm, deci în domeniul literaturii și a doua oară m-a surprins foarte plăcut când a schimbat registrul de la copilărie și a căzut într-o poveste de dragoste”, a declarat Jenica Bujini, mătușă.

Acum ceva ani a fost foarte cunoscută. Astăzi, de vreo 10 ani nu mai este așa de atractivă. Eu consideră că este o greșeală. Limba franceză ar trebui să fie accesibilă oricui”, a mai declarat Marine le Jeune, prietenă.

Acum, Marius pregătește volumul al doilea al cărții „Inoubliable”. Spune că a scris deja 20 de pagini. După ce îl va termina, se va întoarce la cărțile pentru copii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233