dobroge.tv

Live

Târg de nunți în cadrul unui mall din Constanța. Ionela a venit din Ialomița pentru a-și găsi rochia perfectă

18 martie 2022
Publicitate

Rochia de mireasă reprezintă poate cea mai mare provocare pentru domnișoare. Însă, la târgul de nunți care are loc zilele acestea în cadrul unui mall din Constanța, veți avea de unde alege. Sunt sute de modele pentru toate gusturile și buzunarele. Prețurile pornesc de la 1.500 de lei iar la unele colecții există și reduceri. Aici veți găsi, printre altele, și costume, bijuterii, invitații și servicii foto video.

Ionela este una dintre viitoarele mirese norocoase și asta pentru că a ales să-și organizeze nunta anul acesta. Ceea ce înseamnă că tânăra își va ține evenimentul fără nicio problemă sau restricție.

Mi-am propus-o exact anul acesta și, din fericire, a cam trecut și pandemia și m-am bucurat maxim că nu a trebuit să o amân”, spune Ionela, viitoare mireasă.

Tânăra va avea nunta pe 3 septembrie și a venit împreună cu mama ei din Ialomița special pentru târgul de nunți care este organizat într-un mall din Constanța.

Este prima rochiță pe care am pus-o pe mine, dar m-am îndrăgostit maxim de ea și cred că o să rămână aceasta”, mai spune Ionela, viitoare mireasă.

Este frumoasă și rochia pe care o probează și din astea două să decidă ea”, spune mama Ionelei.

Eu aș vrea chiar două. Să am una pe timp de zi și una seara”, mai spune Ionela, viitoare mireasă.

Ionela s-a pregătit din timp pentru ca nunta să iasă așa cum a visat. Evenimentul va avea loc la malul mării.

Ne-am cumpărat chiar și verighetele de dinainte, au mai rămas doar mici detalii. O să stabilim meniul, lucruri care se fac atunci mai aproape”, mai spune Ionela, viitoare mireasă.

Însă, ca nunta să fie una reușită, cel mai important este alegerea unei rochii de mireasă. La târg există modele pentru toate gusturile, iar prețurile pornesc de la 1.500 de lei. Mai mult, la cele din colecțiile din anii anteriori, expozanții au reduceri chiar și de 50%.

Poate cea mai mare provocare din organizarea unei nunți este alegerea rochiei perfecte. Viitoarele mirese care încă nu au găsit-o, pot veni la târg și pot alege aici dintre sute de modele.

Noi am adus și rochițe prințese, și rochițe sirene, și A line, și mai sclipicioase, mai acoperite, mai cu mâneci”, a declarat Loredana Suciu, expozant rochii de mireasă Cluj Napoca.

La târgul de nunți există zeci de expozanți din toate domeniile.

Găsim absolut toate serviciile de care miresele au nevoie pentru organizarea marelui eveniment, adică de la saloane cu rochii de mireasă, costume, verighete, dansul mirilor, photo booth, absolut toate serviciile de care au nevoie”, a declarat Marius Felecan, organizator târg.

Suntem pregătiți să le oferim cuplurilor tot ce își doresc pentru evenimentul lor și pentru orice concept. Spre bucuria noastră, cererile au crescut foarte mult și nunțile sunt foarte-foarte multe pentru că multe cupluri au amânat pentru anul acesta”, a declarat Ana Maria Pescaru, event planner.

Târgul de nunți este primul de acest gen organizat după relaxarea măsurilor și va fi deschis până duminică. Intrarea este liberă, iar programul este între 10.00 și 22.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233