dobroge.tv

Live

Sălile de fitness luate cu asalt odată cu ridicarea restricțiilor. Numărul clienților a crescut cu 30% față de ultimul an

18 martie 2022
Publicitate

Sezonul estival bate la ușă, restricțiile au fost ridicate în totalitate, iar un corp de invidiat este condiția de bază pentru a întoarce toate privirile de pe plajă. Acestea sunt doar câteva dintre motive care îi determină pe tot mai mulți constănțeni să ia drumul sălilor de sport și de fitness. Creșterea interesului s-a reflectat cel mai bine în numărul clienților, care s-a majorat în ultimele săptămâni cu până la 30%. Nici la capitolul încasări lucrurile nu stau altfel, mai ales că sunt constănțeni care scot și până la o mie de lei din buzunar pentru a se asigura că vor avea un corp de model.

Este foarte important. Sportul, pe lângă sănătate, îți dă o stare de bine și-ți menține un psihic sănătos”, spune o constănțeancă.

Este foarte important să facem sport, deoarece ne menținem condiția fizică și sănătatea, mai ales în ziua de azi când obezitatea este crescută”, spune un constănțean.

Practic de 20 de ani, am făcut fotbal. E bine să avem o viață sănătoasă”, spune un alt constănțean.

Un remediu pentru sănătatea fizică și mentală. Aceasta este părerea celor mai mulți dintre constănțeni atunci când vine vorba de mersul la sala de fitness și întreținerea unei condiții fizice bune. Pentru aceștia, frecventarea unei săli de sport a devenit un stil de viață, care face parte în mod obligatoriu din activitățile zilnice. În plus, pentru că se apropie vara iar un corp bine lucrat poate atrage multe priviri, efortul depus în sala de fitness este mult mai mare.

La noi la sală găsesc aparatură diversă. Parte de cardio, fitness, aparate pentru persoane cu dizabilități chiar”, a declarat Diana Pivniceru, manager sală de fitness.

Numărul clienților care vin aici a crescut de când aceștia nu mai sunt obligați să prezinte la intrare certificatul verde.

De pe 9 martie, de când a încetat starea de alertă iar restricțiile au fost ridicate, constănțenii au luat cu asalt sălile de sport. Reprezentanții acestora spun că numărul clienților a crescut cu aproape 30% față de ultimul an, când accesul în sală a fost permis numai pe baza certificatului verde. De asemenea, ei au mai adăugat că, pe lângă clienții care obișnuiau să frecventeze sălile înaintea izbucnirii pandemiei, se remarcă un număr ridicat de constănțeni care vin pentru prima dată să facă mișcare în cadru organizat.

M-a ajutat foarte mult să mă dezvolt, să prind mai multă încredere în mine, să întâlnesc persoane noi, să-mi fac prieteni. Dacă sunt stresat, vin la sală, mă relaxez, dau la o parte gândurile din ziua respectivă”, spune un constănțean.

Pe lângă efortul fizic depus în sala de sport, alimentația joacă și ea un rol important în asigurarea unei constituții atletice. Specialiștii spun că 70% din rezultat final este asigurat de modulul în care ne hrănim, și abia apoi vin antrenamentele executate corect și constant.

Pentru femei consider că este minim trei și patru la bărbați. Mai puțin de trei ședințe la femei și patru la bărbați, corpul nu este ținut în transa de corp antrenat, de mușchi lucrați”, a declarat Viorel Vihodiță, antrenor de fitness.

În ceea ce privește pachetele puse la dispoziția clienților, cele mai multe săli de sport vin cu o ofertă foarte variată, adaptată în funcție de programul și obiectivele clienților.

Avem abonamentul full-time, de luni până duminică, de la 05.00-23.00, la 180 lei, cel happy hour de la 05.00 la 16.00 de 150 lei și mai avem abonamentele pentru student și elevi care sunt 130 de lei”, a mai declarat Diana Pivniceru, manager sală de fitness.

De asemenea, cei care optează pentru antrenamente cu instructor personal pot scoate din buzunar chiar și până la o mie de lei. Asta în condițiile în care sunt situații în care o singură ședință de antrenament costă chiar și 50 lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233