dobroge.tv

Live

Fii fit cu Fit Gym!

18 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Nu mai există restricții, dar nici scuze pentru a nu face mișcare! Vara se apropie cu pași repezi și cum nu ne putem expune oricum, încercăm să ne antrenăm cât mai mult pentru a avea un corp care să atragă toate privirile. Sala Fit Gym stă non-stop la dispoziția celor dornici de mișcare.

La Fit Gym o să găsim antrenori personali, instructori de fitness. Avem aparatură diversă, biciclete eliptice, statice, scări, avem parte de fitness. Foarte multe aparate pentru toate grupele musculare”, a declarat Diana Pivniceru, manager sală de fitness.

La Fit Gym găsiți cei mai entuziaști antrenori și cea mai energică atmosferă, pentru ca tu să ai parte de un antrenament plăcut și eficient. Mai mult, instructorii vă pot ajuta și cu o dietă personalizată.

Avem și antrenori personali care pot lucra cu oamenii unu la unu sau în grupe, depinde de opțiunea fiecăruia. Noi indicăm tuturor oamenilor să facă cel puțin trei antrenamente pe săptămână”, a mai declarat Diana Pivniceru, manager sală de fitness.

Echipa Fit Gym vă pune la dispoziție o serie de echipamente moderne. Aici veți găsi aparate pentru orice tip de antrenament și exercițiu, fie că este vorba despre aerobic, cardio, fitness sau bodybuilding. Vino la sală, ca apoi să te mândrești cu rezultatele obținute pe plajă! Fii Fit cu Fit Gym!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233