dobroge.tv

Live

Saloanele de evenimente, luate cu asalt după ridicarea restricțiilor: „Lumea tot vine să rezerve, dar din păcate nu mai avem absolut niciun loc”

16 martie 2022
Publicitate

Restaurantele și-au deschis ușile pentru petrecăreți după ce autoritățile au anulat restricțiile. Tinerii și-au făcut din nou planuri de nuntă, botez sau alte evenimente în familie. Telefoanele sună, iar managerii își bifează din nou datele în agendă. Persoanele care vor petrece vara aceasta sunt cele care și-au reprogramat evenimentele de anul trecut sau chiar de acum doi ani. De pildă, la un restaurant din Mamaia, nu mai sunt locuri până în 2024.

Au început deja pregătirile pentru evenimentele de anul acesta. Restaurantele s-au apucat de curățenie și de aranjarea decorului în saloane. La un local din Mamaia Nord, prima petrecere va fi într-o lună de zile, iar administratorii spun că rezervările sunt full pentru următorii doi ani.

Este totul rezervat până în 2024. Lumea tot vine ca să rezerve, dar din păcate nu mai avem absolut niciun loc”, a declarat Liviu Drăgan, manager salon de evenimente.

Anularea restricțiilor a atras după sine un număr mare de solicitări în restaurante și la terase. Managerii abia dacă mai fac față evenimentelor după ce constănțenii și-au dorit să le reprogrameze în lunile următoare.

Odată ce s-a renunțat la restricții toți nuntașii și-au făcut curaj, au început să se intereseze. Am discutat și cu formațiile. A început lumea să sune”, a declarat Nicu Lascu, manager restaurant.

Lunile iunie și iulie sunt cele mai solicitate de nuntași, dar și cei care vor să organizeze botezul copilului, ori aniversarea unei persoane dragi. Dacă înainte weekendul era dedicat unor astfel de evenimente, anul acesta oamenii optează și pentru zilele din cursul săptămânii.

Noi am ținut evenimente de joi până duminică. Țin să menționez că lumea s-a obișnuit cu programul acela de a începe de la ora 14.00-15.00 și care se termină la 24.00-01.00”, a declarat Liviu Drăgan, manager salon de evenimente.

Nu toți viitorii miri au fost norocoși să prindă o dată disponibilă la restaurantul preferat. Unii sunt nevoiți să mai amâne evenimentul sau să se orienteze spre alte localuri.

Eu aveam nunta programată pe 15 august însă, din cauza pandemiei, bineînțeles că am amânat-o și acum ne-am trezit că la restaurantul care voiam să organizăm evenimentul nu mai erau locuri disponibile. Anul ăsta sub nicio formă”, spune Natalia, mireasă.

Nunțile, botezurile și mesele festive sunt permise de pe 9 martie. Nu mai există nici limită în ceea privește numărul invitaților, dar nici restricții de oră.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233