dobroge.tv

Live

Oferte speciale pe litoral pentru minivacanța de Paște: de la mese tradiționale, până la sesiuni de masaj

16 martie 2022
Publicitate

Un prânz cu bucate tradiționale, vizite la mănăstirile din județ, dar și activități diverse precum încondeierea ouălor – acestea sunt doar câteva dintre surprizele care îi așteaptă pe turiști de Paște. Cei care aleg să sărbătorească Învierea Domnului pe litoral vor scoate din buzunar aproximativ 3.000 de lei pentru trei zile de răsfăț, cu acces inclus la SPA și piscină.

Prima minivacanță din an este cea de Paște, care va fi peste șase săptămâni. Pe litoral, ofertele sunt deja făcute, iar în scurt timp încep și pregătirile.

Venim în întâmpinarea lor cu o ofertă specială începând de la 800 de lei pentru o cameră de două persoane. În noaptea de Înviere îi așteptăm cu ouă roșii, cozonac și vin, iar în prima zi de Paște pot servi și un prânz tradițional cu produse specifice Paștelui”, a declarat Raluca Dumitrașcu, reprezentant hotel 5*.

Tot cu masă tradițională își așteaptă musafirii și un alt hotel din stațiunea Mamaia, care a pregătit un pachet complet de relaxare.

Avem un pachet de întâmpinare a oaspeților în camere, ce conține mici surprize pentru aceștia. Terapii incluse la centrul SPA, pentru doamne este un ritual special cu ulei cald de la lumânare și exfoliere cu zahăr brun. Este deosebit. Pentru domni, un masaj de relaxare cu bețe de bambus”, a declarat Costina Ciorbaru, reprezentant hotel 4*.

Opțional, oaspeții pot alege și câteva activități organizate de unitatea de cazare.

Pentru cine dorește activități în plus avem opțional o excursie la Mănăstirea Sfântul Casian, o activitate de încondeiat ouă și teatru pentru copii”, a mai declarat Costina Ciorbaru, reprezentant hotel 4*.

Chiar dacă vremea de afară nu a fost prea plăcută în ultima perioadă, unii turiști s-au bucurat de anularea restricțiilor și au rezervat încă de pe acum un sejur de câteva zile la malul mării.

Prezența turiștilor pe litoral în perioada Paștelui este una normală pentru că își doresc să evadeze și să vină pe litoralul românesc pentru serviciile de aici. Cele mai populare în momentul de față sunt hotelurile care oferă și alte servicii în afară de cazare și masă”, a declarat Cristian Bărhălescu, manager agenție de turism.

Cei care nu vor să petreacă Paștele în România, se orientează spre alte țări mai călduroase. Potrivit operatorilor din turism, charterele spre Egipt sau Dubai sunt deja pline, dar și Grecia și Turcia rămân în topul preferințelor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233