dobroge.tv

Live

Durere în sufletul Natașei. Și-a lăsat familia în urmă pentru a-și feri băiețelul de atacuri: „În fiecare zi suntem anunțați cu privire la bombe”

15 martie 2022
Publicitate

La Pavilionul Expozițional am găsit-o pe Natașa. A venit aici pentru a căuta ceva de mâncare pentru ea și copilul ei. Femeia ne-a povestit drama prin care a trecut în Ucraina. Este din Odessa și a ajuns în țara noastră în urmă cu cinci zile. A fugit împreună cu băiețelul, sora și nepotul ei. Deși acum este în siguranță, îi este frică pentru soțul și părinții ei care au rămas acasă.

A pus pe fugă câteva lucruri într-un bagaj și a trecut granița împreună cu băiețelul ei spre România în urmă cu cinci zile. Alături de ea a venit și sora și nepoțelul ei. Este vorba de Natașa. Femeia este din Odessa și povestește cu lacrimi în ochi drama prin care aceasta, dar și ceilalți locuitori ai orașului au trecut.

Am plecat când au căzut bombele în jurul Odessei. Soțul meu a rămas în Odessa, el locuiește acolo. Și părinții mei locuiesc în Odessa. Acum suntem bine dar este foarte greu pentru că am fost nevoiți să ne părăsim casa”, a declarat Natașa, refugiat.

Printre lacrimi, Natașa spune că încearcă să rămână puternică pentru cel mic, dar și pentru soțul ei care a rămas în Ucraina să-și apere țara.

Da, este în Odessa acum. Tancurile ne apără acum orașele”, a mai declarat Natașa, refugiat.

Așa comunică în fiecare zi cu soțul ei: prin telefon. Stă mereu cu teamă în suflet pentru că nu știe când se vor revedea. Femeia povestește că atât el, cât și familia ei au rămas fără produse alimentare iar în oraș nu se mai găsește aproape nimic de mâncare.

În fiecare zi suntem anunțați cu privire la bombe. Am primit una chiar și astăzi din Odessa”, a mai declarat Natașa, refugiat.

În orașul nostru a găsit un adăpost. Locuiește împreună cu băiatul, sora și nepoțelul ei la un constănțean.

Am venit noaptea și nu știam ce să facem. La o stație peco era un bărbat care ne-a văzut și s-a oferit să ne dea locuința lui”, a mai declarat Natașa, refugiat.

Natașa a venit la Pavilionul Expozițional să ia mâncare, jucării și produse de îngrijire și igienă pentru băiețelul ei. Nu vrea haine pentru că nu are unde să le pună. A fugit din Ucraina doar cu câteva lucruri care spune că cel puțin moment îi sunt suficiente.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233