dobroge.tv

Live

Durere în sufletul Marinei. A fost nevoită să-și lase soțul în urmă și să-i ducă pe Elisabeta și Pavel într-un loc sigur: „Am decis să fiu puternică pentru copiii mei”

08 martie 2022
Publicitate

Printre străini, cu câteva haine în bagaj și cu doi copii mici prinși de brațele ei. Așa a venit Marina în România, țara în care spune că se simte în siguranță și care acum i-a devenit casă. Însă, pentru ea teroarea nu a luat sfârșit. În fiecare zi se roagă ca soțul ei care a rămas să-și apere țara, să rămână în viață și să se întoarcă cu bine la familia lui.

Cu lacrimi în ochi, speriată și confuză. Așa am găsit-o marți pe Marina la centrul ce colectare de la Pavilionul Expozițional din Constanța. Exploziile și focurile de armă au făcut-o să plece din Odessa doar cu câteva haine într-un bagaj. Soțul ei a rămas să-și apere țara, iar ea a trecut granița pe jos cu cei doi copii, căutând un loc în care să fie în siguranță.

N-am știu ce se întâmplă, n-am știut cum va fi situația, dar am înțeles că trebuie să fiu hotărâtă. Am decis să fiu puternică pentru copiii mei și să vin aici. Am venit doar noi, la vamă, polițiștii n-au lăsat bărbații să treacă. Acum comunic cu soțul meu doar pe rețelele de socializare”, spune Marina, refugiată.

Printre lacrimi, Marina spune că încearcă să rămână puternică pentru Elisabeta și Pavel, cei doi copii ai săi. Însă, de multe ori nu poate. Acum aceasta caută câteva lucruri care-i sunt necesare, atât ei, cât și celor mici.

Am nevoie de mâncare care să țină mai mult, conserve, haine pentru noi, pentru copii, pentru că nu știm cât va dura această situație”, mai spune Marina, refugiată.

Acum aceasta este cazată la un hotel din Mamaia. Cel puțin pentru o perioadă, Marina, spune că va rămâne în România, țara care acum i-a devenit casă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233