dobroge.tv

Live

A plecat din Ucraina pentru siguranța copiilor. Tatiana i-a luat pe Sergiu și Denis și au venit în România: „Nu am vrut să vadă frica așa cum am văzut-o noi”

08 martie 2022
Publicitate

Cu strictul necesar în bagaje și de mână cu copiii săi. Așa a venit Tatiana în România, fugind din calea războiului. Pentru ea, Ucraina nu mai este acum casă deși sufletul său va rămâne acolo. Este cazată într-un hotel din Constanța și speră că își va găsi în scurt timp un adăpost pentru cei mici în care să poată sta mai mult timp. Nu știe ce se va întâmpla sau dacă se va mai întoarce în țara sa însă, un lucru este sigur pentru ea: copiii trebuie să fie în siguranță.

Printre agitație și zarvă, ne-a sărit în ochi la Pavilionul Expozițional un zâmbet. Era al Tatianei care a plecat din Ucraina imediat de cum s-au dat alarmele și au început focurile de armă. De mână cu băieții săi și nepoțeii, atât ea, cât și cumnata femeii au încercat să-i ferească de ororile războiului.

Copiii încă nu înțeleg nimic. De aceea sunt așa fericiți. I-am luat de acolo pentru că nu am vrut să vadă frica așa cum am văzut-o noi când ne-am ascuns în beciuri”, spune Tatiana, refugiat.

Momentan, aceștia sunt cazați la un hotel din Constanța. Ca și alți refugiați, Tatiana a mers și la Pavilionul Expozițional pentru a lua câteva lucruri de care are acum nevoie.

La hotel ni se oferă o masă dimineața, la prânz și seara, însă avem nevoie de produse de igienă. Haine nu avem nevoie pentru că ne este mai ușor dacă avem cât mai puține bagaje”, mai spune Tatiana, refugiat.

Pentru că vrea să îi ocrotească cât mai mult pe Sergiu și Denis, cei doi băieți ai săi, nu se va întoarce prea curând în Ucraina. Pentru ea, războiul înseamnă groază, teamă și pierderi de vieți. Speră însă la un singur lucru: ca totul să se termine cât mai repede.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233