dobroge.tv

Live

Șoferii constănțeni, trași pe dreapta pentru a primi un ceai cald. Acțiune a polițiștilor pentru a preveni accidentele petrecute din cauza oboselii

04 martie 2022
Publicitate

Trași pe dreapta au fost și restul constănțenilor. Polițiștii nu le-au dat amendă, ci le-au oferit un ceai cald. Autoritățile le-au vorbit și despre prevenirea accidentelor rutiere pe fondul oboselii la volan. Și cei mici au fost recompensați. Copii au primit dulciuri și fructe din partea polițiștilor.

Asta au primit șoferii care au fost opriți de polițiștii constănțeni vineri dimineață la ieșirea din Ovidiu: un ceai cald sau o cafea.

Foarte bine. Deci eu am crezut că vrea să-mi facă vreun test de alcool, ceva”, spune un șofer.

Mulți șoferi, care din dorința de a ajunge cât mai repede la destinație, uită să mai facă pauze. Specialiștii spun că este indicat ca atunci când un conducător auto are de parcurs mai mulți kilometri trebuie să se și oprească pentru a se odihni. Astfel pot fi evitate accidentele.

Trei-patru ore că eu am dormit două-trei ceasuri și am făcut pauze, că e greu”, spune un tânăr.

Polițiștii constănțeni au organizat vineri dimineață o acțiune pentru a sta de vorba cu șoferii care urmau să iasă sau să intre în oraș.

Colegii mei au oprit pentru control conducătorii auto, însă nu pentru a le da amenzi, ci pentru a le transmite acestora să fie foarte atenți atunci când pornesc la drum, iar în cazul în care se simt obosiți să ia o pauză de câteva minute”, a declarat Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Cei care aveau copii în mașină au primit dulciuri și fructe pentru cei mici.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233