dobroge.tv

Live

Răsfăț pentru doamnele și domnișoarele din Constanța de 8 Martie: patronii de restaurante și hoteluri vin cu oferte pentru toate buzunarele

04 martie 2022
Publicitate

Răsfăț pentru toate doamnele și domnișoarele de 8 Martie. După un an de pauză, restaurantele vor organiza petreceri cu meniu atent ales și distracție pe măsură. Și cele care vor să serbeze ziua femeii la malul mării o pot face în cadrul unui hotel. Operatorii din turism s-au pregătit cu pachete promoţionale care includ acces la SPA. Cu toate acestea, unele doamne au mărturisit că nu au niciun plan.

Am fost curioși să aflăm ce planuri au femeile anul acesta de ziua lor, așa că am întrebat câteva reprezentante ale sexului frumos. Unele dintre ele ne-au spus că nu vor face nimic special și că pandemia, dar și situația actuală din Europa le-a tăiat cheful de distracție.

Niciunul. Nu este momentul”, spune o constănțeancă.

Nu cred. Păi ce să fac? Probabil că vin până la mall”, spune o altă constănțeancă.

Momentan nu, dar mă mai gândesc. O masă în familie probabil”, mai spune o constănțeancă.

Dansul, cinele cu multe persoane și petrecerile care țineau până în zori sunt doar o amintire pentru unele femei. Anul acesta, cele mai multe doamne și domnișoare se mulțumesc cu o masă în familie

Făceam, da, petreceri. Cu serviciul, apoi între prieteni mai făceam. Ne luam așa câte un weekend și plecam pe undeva. Era, era”, spune o constănțeancă.

Pe de altă parte, operatorii economici s-au pregătit încă de la mijlocul lunii februarie. Anul acesta se vor organiza mai multe petreceri în oraș pentru doritoarele de dans și distracție.

Vom avea, ca de obicei, o formație de streaptease ca să le facem fericite pe doamne și meniul și distracția ca în fiecare an, să uităm de pandemie și să revenim la viața normală”, a declarat Nicu Lascu, administrator restaurant.

Și cele care aleg să petreacă de ziua lor pe litoral au parte de oferte avantajoase.

Am pregătit o ofertă pentru weekend-ul 4-6 martie cu pachete ce pornesc de la 920 de lei sejurul pentru două persoane, ce includ cazare în cameră standard, cu mic dejun, o fișă cont în valoare de 200 de lei, surprize în camera la check-in”, a declarat Elena Oprea, manager hotel.

În fiecare an, pe 8 martie este sărbătorită Ziua Internaţională a Femeii. La origini, această zi a fost un moment în care au fost marcate emanciparea femeii și lupta pentru drepturi egale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233