dobroge.tv

Live

Programul Noua Casă continuă şi în 2022

Programul Noua Casă continuă şi în 2022
02 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Guvernul a aprobat miercuri continuarea programului Noua casă şi asigurarea unui plafon de garantare pentru acest an în valoare de 1,5 miliarde de lei. De asemenea, beneficiarii vor fi obligaţi să încheie poliţe de asigurare împotriva tuturor riscurilor.

 Potrivit hotărârii aprobate astăzi va continua programul cu un nou plafon acordat garanţiilor care vor putea fi emise în cursul acestui an de 1,5 miliarde lei”, a declarat miercuri Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului. Acesta a anunţat că o altă modificare vizează obligaţia beneficiarilor de a încheia poliţe de asigurare împotriva tuturor riscurilor. 

Prin acest act normativ a fost introdusă o modificare potrivit căreia beneficiarii vor avea obligaţia să încheie poliţe de asigurare împotriva tuturor riscurilor conform normelor interne proprii ale finanţatorilor pe toată durata finanţării garantate la o valoare acceptată de o societate de asigurare, dar nu mai puţin decât valoarea de piaţă a locuinţei. Prevederea se va aplica tuturor creditelor garantate în cadrul programului Noua casă pentru poliţe de asigurare încheiate după data intrării în vigoare a prezentei hotărâri”, a adăugat Cărbunaru.


Sursă foto: wall-street.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233