dobroge.tv

Live

A fost reluată distribuirea tichetelor, la Constanţa. Sute de persoane au stat la coadă, pentru cei 100 de lei

18 februarie 2022
Publicitate

Au fost cozi până în stradă la Pavilionul Expozițional din Constanța. Sute de persoane și-au așteptat rândul preț de câteva zeci de minute pentru a-și ridica tichetele de masă. Ieri a început distribuirea voucherelor pentru cei care s-au vaccinat cu schemă completă până la sfârșitul lunii noiembrie. Aceste tichete au lipsit o lună și jumătate de la centrele din județ, timp în care constănțenii au făcut cale întoarsă de mai multe ori după ele.

Ați spune că această coadă formată în fața Pavilionului Expozițional din Constanța are ca scop imunizarea anti-COVID-19. Însă, lucrurile stau cu totul altfel.

Zeci de persoane au așteptat câteva zeci de minute bune pentru a putea intra deoarece accesul în interior este limitat la doar câteva persoane deodată.

"Jumătate de oră. E destul dar asta e, trebuie să stăm. De sunat, am sunat, dar nu răspundea nimeni. Am mai venit acum o lună dar nu aveau"

"Păi, am cam stat. În jur de o oră tot am stat. Am aflat astăzi și am venit să le iau acum".

Cadrele medicale de la Pavilion au fost copleșite de numărul mare de oameni. Până la ora 15, aproape 400 de persoane au venit să-și ridice tichetele.

„Deocamdată distribuim pentru lunile septembrie, octombrie și noiembrie pentru că mai ales cei din septembrie trebuie să le ia, dânșii având 6 luni să le ridice, în curând se face martie, deci în curând nu vor mai putea să le ridice”, a declarat dr. Ortanza Dancă, coordonatorul centrului de vaccinare de la Pavilionul Expozițional.

Sunt și constănțeni care au stat degeaba la coadă. Nu au putut primi tichetul pentru că nu se încadrau în perioada menționată.

„Sunt femeie la 80 de ani, abia stau în picioare. Pe 9 zice că se termină a doua doză. Și pentru 10 zile nu mi se dă tichetul și uitați ce pensie am. 996 lei”, a spus o constănţeancă.

Distribuirea tichetelor a fost reluată joi după o perioadă de 1 lună și jumătate. Sute de mii de tichete a primit de data aceasta Direcția de Sănătate Publică Constanța.

„Vorbim de peste 730.000 de tichete în tot județul. Momentan au ajuns la Pavilionul Expozițional, la centru de la Cumpăna sau la Spitalul Militar”, a declarat Tudorel Ene, purtător de cuvânt DSP Constanța.

La Pavilionul Expozițional din Constanța programul de ridicare al tichetelor este în fiecare zi, în intervalul orar 08.00 - 18.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233