dobroge.tv

Live

Cursă cu obstacole pentru a ajunge pe plaja ''3 Papuci'' - oamenii trebuie să treacă de gunoaie, buruieni și scări degradate

05 august 2020
Publicitate

De-a lungul timpului, în municipiul Constanța au fost amenajate mai multe plaje pentru ca turiștii și localnicii să se poată bucura de spații adecvate. Problema este că oamenii trebuie să și ajungă cumva pe plajă și nu peste tot sunt locuri amenajate. Este și cazul plajei 3 Papuci. Printre gunoaie, buruieni și pe niște scări degradate în timp, așa se face accesul în zonă. Oamenii sunt dezamăgiți de felul în care arată locul, iar municipalitatea nu știe, deocamdată, dacă poate interveni sau nu pentru amenajare.

Constănţeanul din imagini vine de zeci de ani la plajă, în zona 3 Papuci. Inclusiv copiii lui au crescut pe scările de la capătul străzii Renașterii, de lângă Inspectoratul de Poliție, pe unde se face accesul pe plajă, mai spune omul. Acum, drumul până la șezlonguri este anevoios.

Iar scările, sau mai bine zis, ce a rămas din ele, nu sunt singura problemă. Pentru a ajunge pe plajă, oamenii sunt nevoiți să coboare pe nişte rămășițe de scări, printre buruiueni și gunoaie.

Plaja din zona 3 Papuci este frecventată în special de constănțeni, însă în ultimul timp au început să vină și turiști. Cu toții sunt dezamăgiți de priveliștea care îi întâmpină și speră ca situația să se schimbe în bine.

Primăria Constanța ne-a informat că va stabili natura juridică a terenului pe care se face accesul pe plajă și, implicit, autoritățile sau persoanele abilitate să intervină pentru amenajare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233