dobroge.tv

Live

Hotelierii de pe litoral se întrec în oferte pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Cât costă o seară romantică la un hotel de 5 stele

07 februarie 2022
Publicitate

Petale de trandafir, surprize dulci și multă relaxare – asta îi așteaptă pe îndrăgostiții care aleg să petreacă Valentine’s Day pe litoral. Hotelierii au început deja pregătirile. Oaspeții sunt așteptați cu diverse oferte și pachete care includ și ședințe la centrele spa. Astfel, fiecare client se va simți răsfățat alături de persoana iubită. În ceea ce privește tarifele, acestea variază în funcție de preferințele fiecăruia. De pildă, dacă vreți să-i oferiți sufletului pereche o zi de neuitat, atunci veți scoate din buzunare peste 1.600 de lei.

Mai este doar o săptămână până pe 14 februarie când se sărbătorește Ziua Îndrăgostiților, iar oamenii caută cele mai frumoase cadouri pentru persoana iubită. Însă, dacă vreți să le oferiți ceva inedit, operatorii economici de pe litoral au pregătit cele mai atractive și „romantice” pachete.

De pildă, la un hotel de cinci stele din stațiunea Mamaia ofertele sunt diversificate. Cuplurile pot petrece o seară romantică, răsfățându-se într-un jacuzzi, pot opta pentru un masaj cu uleiuri aromatice sau pentru o cină selectă. Acestea sunt doar câteva dintre variantele pe care hotelierii le-au pregătit pentru cei care doresc să sărbătorească Ziua Îndrăgostiţilor.

„Avem pachete disponibile pentru o noapte sau două de cazare. Acestea pornesc de la 570 de lei pentru două persoane, includ micul dejun, o cină romantică la unul din restaurante, primire cu vin și fructe. Oaspeții pot alege și din pachetele speciale de la centrul Spa, la fel dedicate iubirii”, a declarat Raluca Dumitraşcu , manager hotel.

Tarifele variază în funcție de pachetul ales. De exemplu, pentru oferta ,,Răsfățul iubirii” care cuprinde două nopți, oamenii vor scoate din buzunar aproape 900 lei. De asemenea, aceștia mai pot opta pentru unul dintre cele două pachete de relaxare la spa, Love Story 1 sau Love Story 2 la un preț de aproximativ 400 lei.

„Avem deja solicitări, cel mai solicitat weekend este cel din aproapierea datei de 14 februarie”, a precizat Raluca Dumitraşcu , manager hotel.

Hotelierii de pe litoral se așteaptă ca săptămâna viitoare, gradul de ocupare să crească. Nu toate unitățile de cazare sunt însă deschise în această perioadă a anului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233