dobroge.tv

Live

Oferte de Ziua Îndrăgostiților pe litoral: de la cine romantice, până la terapii și sedințe SPA

04 februarie 2022
Publicitate

Se apropie Ziua Îndrăgostiților, iar hotelierii de pe litoral au pregătit oferte speciale. Cine romantice, fructe, ședințe de SPA și diferite terapii sunt atracțiile cu care reprezentanții unităților de cazare de la malul mării vor să-și atragă clienții. Și administratorii localurilor îi vor primi pe aceștia cu o energie bună, cu lumânări și flori pe masă, dar și cu surprize din partea casei.

Petale de trandafir, surprize dulci și multă relaxare – asta îi așteaptă pe îndrăgostiții care aleg să petreacă Valentine’s Day pe litoral. Soarele blând, marea liniștită și nisipul auriu îi așteaptă atât pe turiști, cât și pe constănțeni. Operatorii economici s-au pregătit cu tot felul de momente speciale pentru a sărbătorii luna iubirii.

Anul acesta avem un pachet – Romantic Escape – care constă într-o noapte de cazare, cină romantică. Costă 99 de euro și încă este valabil. Avem un meniu franțuzesc, cu șampanie, cu deserturi franțuzești, cu o rață confiată, un desert pe bază de ciocolată”, a declarat Sorin Petcu, manager hotel.

Hotelierii spun că deja au rezervări pentru weekend-ul de Ziua Îndrăgostiților. Prețurile diferă în funcție de pachetul ales.

230 de lei este tariful unei nopți de cazare cu mic dejun inclus la un hotel de pe litoral. Îndrăgotiții pot primi și o cină romantică la cerere.

Putem să le organizăm orice fel de cină doresc dânșii, atât în cameră, cât și pe malul lacului, avem o terasă superbă exact pe malul lacului”, a declarat Mariana Guruianu, manager hotel.

Unii constănțeni deja și-au făcut planuri pentru ziua de 14 februarie.

În oraș. La un film, la o cină, nimic special. Normal, așa. Nu neapărat că e Valentine`s Day, ci sărbătorim în fiecare zi. Așa ar trebui, nu?”, spune o constănțeancă.

S-ar putea să ies cu iubita mea. Îi iau flori, ciocolată”, spune un constănțean.

Hotelierii de pe litoral se așteaptă ca gradul de ocupare să crească săptămâna viitoare. Nu toate unitățile de cazare sunt însă deschise în această perioadă a anului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233