dobroge.tv

Live

Constănțeni, o mamă are nevoie de noi. Florentina suferă de o boală cruntă, dar vrea să lupte pentru copiii ei: „Vă rog să nu mă abandonați”

Constănțeni, o mamă are nevoie de noi. Florentina suferă de o boală cruntă, dar vrea să lupte pentru copiii ei: „Vă rog să nu mă abandonați”
01 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Florentina, o tânără mămică din Constanța are nevoie de ajutor. În urmă cu jumătate de an a primit un diagnostic crunt: cancer uterin în stadiul 3. Iar ea nu se poate gândi decât la cei doi copilași care o așteaptă, plini de speranță, să se întoarcă acasă.

A trecut prin chinuri crunte, a efectuat ședințele de radioterapie, chimioteraopie și branhiterapie, însă tratamentele nu au dat rezultat. Exista însă, o speranță. O operație pe care urma să o facă bine. Doar că, lumea Florentinei s-a prăbușit din nou. În urma RMN-ului veștile nu au fost bune. Boala a progresat ducându-se în corp, astfel că i-a invadat vezica dar și ficatul.

Raza de speranță a venit de la o clinică din Turcia unde Florina poate fi operată și se poate întoarce sănătoasă, la copiii ei. Cu toate acestea, costurile sunt foarte mari, mult peste puterile familiei. Disperați, aceștia au cerut ajutorul celor ce pot și vor să o ajute pe tânăra mămică să-și împlinească visul. Acela de a fi sănătoasă pentru a-și vedea copiii crescând.

Donațiile se pot face în contul: RO89INGB0000999909676223 deschis pe numele Radu Florentina.

Povestea Florentinei

„Mă numesc Radu Florentina și sunt din Constanța, comuna Valu lui Traian. Am rugămintea la dumneavoastră să mă ajutăți. În urmă cu jumătate de an am fost diagnosticat cu cancer de col uterin. Am urmat tratamente precum radioterapie , chimioterapie și branhiterapie. Toate aceste nu au fost suficiente pentru boală, care trebuia să între în remisie, mă pregăteam să mă opereze pe data de 28 decembrie și din păcate în urma RMN-ului veștile nu au fost bune, boală mea a progresat ducându-se în corp, am metastaze inghinală, limfatică, la ficat, pe învelișul intestinelir și la diafragmă.

Am ajuns în Turcia prin fundația Salvează o inima și costurile sunt foarte mari. După investigațiile făcute aici s-a stabilit și o sumă de bani. Pentru nouă ședințe de chimio și trei sesiuni de imunoterapie trebuie strânși cu tot ce s-a făcut până acum 38.250 de euro. Din păcate, suma se strânge greu. Vă rog cu lacrimi ochi să mă ajutați. Nu știu unde să mai apelez, aici pot avea să am o șansă la vindecare.

Am doi copii acasă care mă așteaptă să mă întorc cu bine. Am o fată de 20 și băiatul de 12. Băiatul meu este distrus de supărare nu înțelege cum de mi s-a întâmplat așa ceva și că poate să își piardă mama. Vă rog din suflet să mă ajutați , oamenii cu suflet mare mă pot ajuta. Vă rog să îmi faceți cunoscută povestea, nu mă abandonați. Vă mulțumesc din suflet și bunul Dumnezeu să va binecuvânteze”

Mai multe detalii pe pagina special creată AICI.


Sursă foto: Facebook Împreună pentru Florentina

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233