dobroge.tv

Live

Început de carieră în Forțele Navale

31 iulie 2020
Publicitate

Un nou început pentru absolvenții promoției 2020. Peste 70 de tinerii au fost astăzi avansați în primul grad militar. Este vorba de elevii Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” și ai Școlii Militare de Maiștrii de la Constanța. Șefi de promoție au fost un băiat și o fată, care au fost recompensați cu distincții militare.

Absolvenții Promoției 2020 „General Ioan Emanoil Florescu” au fost înălțați în primul grad militar. Vorbim despre 34 de aspiranți, 6 subinspectori, 29 de  maiștri militari și 4 agenți de poliție. 

De asemenea, șefii de promoție ai celor două instituții de învățământ ale Forțelor Navale, aspirant inginer Constantin Emanuel Zvâncă și maistru militar clasa a V-a Ioana Marinela Bota, au fost recompensați cu distincții militare. Festivitățile au fost organizate la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” și la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” din Constanța. 

La evenimente a fost prezent, printre alții, și șeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu, precum și șeful Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait. 

Din cauza restricțiilor impuse de criza sanitară, ceremoniile s-au desfășurat într-un cadru restrâns, care nu a permis accesul familiilor și apropiaților absolvenților. 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233