dobroge.tv

Live

Schimbări în traficul din Constanța - mai multe străzi vor deveni cu sens unic

29 iulie 2020
Publicitate

Apar noi schimbări în traficul din Constanța. Mai multe străzi vor deveni cu sens unic începând de duminică. Schimbări vor fi și la traseele unor mijloace de transport în comun. Lucrările de resistematizare rutieră au loc în contextul reconfigurării urbane a bulevardului Mamaia.

Șapte străzi din oraș vor avea începând de duminică regim de sens unic. Este vorba despre străzile Mihai Viteazu, Călugăreni, Țepeş Vodă, Sabinelor, Tudor Vladimirescu, Dimitrie Bolintineanu și Dacia.

Șoferii sunt de părere cî circulația pe un singur sens va îngreuna traficul și mai mult, mai ales că ne aflăm în plin sezon estival.

Şi rutele unor autobuze vor fi schimbate. Astfel, traseele 48 și 101 vor circula pe sensul de mers către Consulatul Turc pe str. Mihai Viteazu – bd. Mamaia – str. I.G.Duca – bd. Ferdinand, iar traseele 44, 51, 51b vor circula spre Poarta 1 pe următorul itinerariu: str. I.G.Duca – bd. Mamaia – str. Mihai Viteazu- Poarta 1.

Pe bulevardul Mamaia va fi înființată o nouă statie, la aproximativ 30 de metri de la intersecția dintre bd. Mamaia și strada I.G.Duca. Reprezentanții primăriei îi roagă pe participanții la trafic să manifeste atenție sporită, să respecte semnificația indicatoarelor de circulație și să nu afecteze siguranța și fluența traficului.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233