dobroge.tv

Live

Saloanele din Constanța, pline înainte Revelion: atât doamnele, cât și domnii au venit să se aranjeze pentru petrecerea dintre ani

30 decembrie 2021
Publicitate

Ținute elegante, bijuterii strălucitoare și coafuri elaborate - sunt ingredientele cheie pentru noaptea de Anul Nou. Anul acesta vom putea petrece ca în anii precedenți, iar doamnele și domnișoarele au avut grijă să se pregătească cum se cuvine pentru noaptea dintre ani. Saloanele de înfrumusețare au listele de programări pline.

Saloanele de înfrumusețare sunt pline zilele acestea de doamne și domnișoare care au venit să se aranjeze pentru petrecerea de Revelion. Rezervările sunt făcute până în seara de 31 decembrie, iar cine nu a apucat până acum, greu mai găsește un loc liber. Andreea a ales să-și poarte părul desfăcut, în bucle.

Noaptea dintre ani o voi petrece la un restaurant din oraș, alături de prietenii mei. Am venit la Iryna să-mi facă această coafură pentru că mă avantajează și îmi place foarte mult cum îmi stă cu ea”, spune Andreea.

De altfel genul acesta de coafură este unul dintre cel mai populare. Femeile optează de obicei pentru styling-uri lejere și confortabile, fie că își lasă părul pe spate, îl prind într-o coadă sau împletitură.

Pentru noaptea de revelion, am ales să vă prezint două coafuri. Pentru Andreea am ales bucle lejere și împletitura într-o parte, pe ea o avantajează, îi plac buclele desfăcute, se simte foarte bine, iar aici am ales să vă prezint o coadă elegantă, accesorizată cu un șnur cu mărgele și o împletitură într-o parte. Sunt coafurile care sunt potrivite pentru mai multe ținute, fie o rochie elegantă, fie o salopetă”, a declarat Iryna Paraschiv, hairstylist.

Nu numai femeile vor să fie aranjate în noaptea dintre ani. La un barbershop de pe bulevardul Tomis a fost forfotă joi, de altfel cum a fost și toată săptămână, spun stiliștii. S-a tuns la foc automat pentru ca fiecare client să intre în Noul An cu un look fresh.

Tânăr: Am venit să-mi reîmprospătez tunsoarea pentru Anul Nou. Să intru fresh în noul an.

Reporter: Unde o să petreci?

Tânăr: La București, la niște prieteni.

„Încearcă ceva mai special, ceva pentru intrarea cu bine în noul an. Cea mai purtată tunsoare la ora actuală este tunsoarea Quiff sau se merge pe Crop, Pompadour, acum în funcție de stilul fiecăruia”, a declarat Alex Popescu, administrator barbershop.

De la aranjatul părului ne mutăm la un atelier vestimentar. Pentru că nu pot intra în Noul An îmbrăcate oricum, reprezentantele sexului frumos și-au ales atent vestimentația. Indiferent de locul unde vor petrece, trebuie să fie aranjate.

Clientele au ales în acest an ținute mai confortabile, mai practice, pe care să le poată purta și în alte ocazii probabil și datorită ultimelor perioade pe care le-am trăit puțin mai ciudate. Pentru petrecerile mai simple, gen club, se poartă foarte mult paietele. Iar în cazul paietelor, culorile care se cer, pe lângă negru, sunt auriu, argintiu”, a declarat Cristina Trandafir, designer.

Anul acesta de Revelion, constănțenii vor putea petrece până dimineață.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233