dobroge.tv

Live

REPORTAJ. Ce părere au constănţenii despre coronavirus: "Este o lovitură de stat, de ceva"

29 iulie 2020
Publicitate

Coronavirus, motiv de teorii ale conspirației. Când vine vorba de existența virusului care a afectat întreaga planetă, părerile sunt împărțite. Dacă unii cred și aleg să se protejeze, alții consideră că nu există și că cineva ar avea de câștigat de pe urma pandemiei. Cine, nu au știut să spună.

Părerile oamenilor sunt împărțite atunci când vine vorba de noul coronavirus. Dacă unii cred în existența virusului și aleg să se protejeze, alții consideră că nu este altceva decât o păcăleală. În general, bătrânii sunt cei care se îndoiesc de existența virusului dar aleg însă să se protejeze.

Există însă și persoane care cred că cineva are de câștigat de pe urma pandemiei care a lovit întreaga planetă. Cine? Nu au știut să răspundă.

Un studiu IRES arată la sfârșitul situaţiei de urgență că 49 la sută dintre români nu consideră că noul coronavirus este atât de periculos.

Românii, potrivit unor cercetări sociologice, nu cred că bolile pe care nu le văd și sunt convinși că toate bolile se vindecă. Așa se face că dacă media globală este 50 la sută, în țara noastră media este de 70 la sută.

Tinerii consideră că cei care nu cred în existența virusului nu pot fi convinși că greșesc până nu vor contacta temutul virus.

Potrivit unui studiu Ipsos Global Research, 71 la sută dintre români se bazează mai mult pe informațiile despre sănătate pe care le obțin singuri, în contrast cu cele obținute de la medici.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233