dobroge.tv

Live

Oferte pentru un Revelion de neuitat, la malul mării

29 decembrie 2021
Publicitate

Petrecerea dintre ani se apropie şi cei care nu şi-au făcut încă planuri pot rezerva acum o cameră cu vedere la mare. Hotelierii de pe litoral au pus la bătaie ce au mai bun pentru Revelion: meniuri sofisticate, reduceri substanţiale la cazare şi seri speciale pentru cei mici. Mai mult, cei care ajung la mare de anul nou se pot relaxa la SPA.

Unde facem Revelionul? Este întrebarea sfârşitului de an! Hotelierii de pe litoral ne propun fără nicio ezitare să dăm muntele, pe mare, iar primii turişti au început să vină de azi.

Fiecare anotimp are farmecul lui și iarna de ce nu. În noaptea dintre ani o să stăm la masă, o să petrecem cu toată lumea, la fel cum petrec toți și o să ne simțim bine”, spune un turist.

Pe tot litoralul hotelurile rămase deschise şi pe timpul iernii au pregătit pachete speciale de Revelion.

Prețurile pornesc de la 224 de lei pe noapte pentru un minim de trei nopți, asta se întâmplă în sudul litoralului în Eforie Nord la un hotel de trei stele”, a declarat Ștefan Necula, agent turism.

Însă, cei care au ales să petreacă Revelionul în staţiunea Mamaia au scos mai mulţi bani din buzunare.

Prețurile încep de la 300 de lei cameră dublă la care, de asemenea, se poate adaugă masa festivă de Revelion cu preparate tradiționale, cu program artistic, karaoke și, de asemenea, a doua zi pe 1 ianuarie pot servi brunch-ul”, a declarat Laura Chivu, recepționer hotel 4*.

Pachete pentru cina festivă de Revelion cu prețuri pornind de la 360 de lei de persoană. Pachetele includ prânz, cină cu specific oriental, cină cu specific grecesc și cină cu specific tradițional românesc”, a declarat Elena Drăghici, șef recepție hotel 4*.

Când vine vorba de hoteluri care au centre SPA tarifele pentru un loc la marea petrecere dintre ani ajung la câteva mii de lei pentru un sejur complet cu masă, cazare şi acces la proceduri.

Interesul turiștilor pentru litoralul românesc a venit pentru hoteluri care au și SPA, aceștia rezervându-și pachete ce includ și proceduri la SPA dar și accesul în cadrul SPA-ului”, a mai declarat Ștefan Necula, agent turism.

Singurul lucru care ar putea să lipsească de anul nou este zăpadă. Meteorologii anunţă temperaturi pozitive pe litoral. Iar dacă o astfel de vreme nu e tocmai bună de săniuş, ei bine, pentru o plimbare pe malul mării este perfectă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233