dobroge.tv

Live

Constanța, plină de viață și în extrasezon: alternative de distracție și relaxare, pentru toată familia

29 decembrie 2021
Publicitate

O plimbare pe faleză, o vizită la microzervație, acvariu sau planetariu, la patinoar ori la muzeu. Acestea sunt doar o parte dintre alternativele pe care le au constănțenii în această perioadă. În extrasezon, orașul nostru nu este la fel de animat ca în vară, așa că oamenii caută fel de fel de metode pentru a petrece timpul liber. Mai mult, sunt și persoane care preferă relaxarea, iar centrele SPA au pregătit oferte care mai de care mai atractive pentru clienții lor.

În ciuda vremii nefavorabile, constănțenii dar și turiștii care au ajuns în această perioadă pe litoral, au ales să se plimbe pe faleza Cazinoului. Imaginea pe care o oferă marea pe timpul iernii este una inegalabilă, spun cei care au venit să petreacă Revelionul la malul mării.

În timpul liber în Constanța ne plimbăm pe faleză, admirăm puțin, vorbim cu pescărușii”, spune un domn.

O să mergem și în port către gară. Deși nu suntem fani cafea, pe vremea asta, e potrivită”, spune o constănțeancă.

După o plimbare pe faleză, oamenii au intrat și la acvariu.

Pe lângă plimbarea pe faleză, dar și alt activități de care ne putem bucura în această perioadă, acvariul este unul dintre locurile perfecte pentru relaxare.

E un loc foarte bun de relaxare și interesant. M-am plimbat pe faleză, mai sunt niște muzee, pe la moschee, am mai multe idei, pe malul mării e foarte frumos”, spune un turist.

O altă variantă ar fi Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. Aici, vizitatorii au admirat animalele din microrezervație, au asistat la spectacolele oferite de vedetele Delfinariului, Ni-Ni și Chen Chen și au pătruns în lumea universului.

În aceste zile ploioase sau neploioase sunt zile când merită să ne plimbăm, merită să vizităm acvariul, o mulțime de pești, ecosisteme marine, planetariul dacă ne e teamă de ploaie, sau la delfinariu”, a declarat dr. Adrian Bîlbă, director Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

Am ieșit la microrezervație suntem obișnuiți cu vremea asta că stăm în Marea Britanie și e la fel. Am fost la acvariu, ne-am plimbat pe faleză”, spune un turist.

Este vacanță și am venit cu cel mic la planetariu, să vadă animalele și păsările”, spune o turistă.

La microrezervație există sute de exemplare de animale și păsări pe care vizitatorii le pot admira.

Însă, cei care au dorit să stea la căldură și să se destindă au apelat la serviciile de SPA.

Acum înaintea de petrecerea de Revelion avem foarte multe rezervări, începând de astăzi până după 1 ianuarie. Jacuzzi, hamam, saună, dar și zona de relaxare, unde pot beneficia de masaj de relaxare, de detensionare, sau semnătură, astfel încât să petreacă clipe liniștitoare în SPA-ul nostru”, a declarat Raluca Dumitrașcu, director de vânzări.

În municipiul Constanța mai există și alte alternative pentru a petrece timpul liber. Pentru cei care iubesc mișcarea pot alege să meargă la patinoar. În orașul nostru sunt deschide două astfel de spații, iar unul dintre ele se află chiar în Parcul Arheologic.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233