dobroge.tv

Live

Bucurie în sufletele copiilor nevoiași. Moș Crăciun a poposit în mai multe comune constănțene și le-a oferit cadouri celor mici

29 decembrie 2021
Publicitate

Haine, cărți, jucării, alimente și dulciuri - toate aceste obiecte au ajuns ieri la familiile nevoiașe din Amzacea, Casicea și General Scărișoreanu. Micuții au fost încântați peste măsură și l-au întâmpinat pe Moș Crăciun, chiar dacă a ajuns mai târziu la ei, cu zâmbete și colinde. Această acțiune este inițiativa unui constănțean începută anul trecut. Nu s-a oprit doar la perioada sărbătorilor de iarnă, ci a continuat să adune lunar produse de la cunoscuți, precum și de la toți cei care vor să le facă o bucurie copiilor.

Chiar dacă sărbătoarea Crăciunului a trecut, Moșul încă este la datorie. Încărcat cu saci de provizii, haine și cadouri, acesta a ajuns la câteva familii din trei localități constănțene. Cei mai fericiți au fost copiii, care l-au primit cu colinde și cu inima plină de bucurie.

Sărbătorile de iarnă au un farmec aparte pentru toți, dar copiii le trăiesc cel mai intens, fiindcă știu că vor avea parte de surprize frumoase și de cadouri. Micuții așteaptă cu sufletul la gură venirea lui Moș Crăciun, mai ales atunci când în casele lor este frig, nu sclipesc luminițe în brad, iar masa este mai mult goală. La ei s-au gândit niște tineri inimoși, care au inițiat anul trecut o campanie umanitară. De atunci, în fiecare lună se strâng diverse lucruri necesare și se împart celor care au atâta nevoie de ele.

Noi de anul trecut de când am început Campania, ne-am dat seama că acești copii, după sărbători vor rămâne în aceeași situație și am continuat Campania. La început la două luni, iar din vară, chiar am fost în fiecare lună. Suntem un grup de prieteni și ne mobilizăm, strângem niște bănuți, cumpărăm alimente, rechizite, chiar și hăinuțe”, a declarat Robert Dăineanu, inițiator campanie.

Este nevoie tot timpul de alimente, haine și încălțăminte. Dacă vreți să donați ceva, fiți generoși pentru aceste suflete nevinovate. Cei care doresc să vină în ajutor, pot lua legătura cu Robert la numărul de telefon 0728.336.699.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233