dobroge.tv

Live

Revelion în aer liber, la Constanța. Doritorii sunt așteptați, în noaptea dintre ani, pe Bulevardul Tomis

28 decembrie 2021
Publicitate

Focuri de artificii, muzică live şi liber la distracţie. Constănţenii care vor să petreacă trecerea dintre ani alături de prieteni sau familie, o pot face şi în aer liber iar intrarea va fi gratuită. Patru DJ vor crea o atmosferă electrizantă iar artificiile vor fi lansate din șapte locuri diferite și vor dura exact șapte minute. Evenimentul este organizat de Primăria Constanța și va începe la ora 20:00.

Atmosferă de poveste, muzică în aer liber şi spectacole de lumini. Aşa va arata Constanţa pe 31 decembrie. Cei care vor să se distreze în noaptea de Revelion fără să scoată din buzunar o sumă mare de bani, sunt aşteptaţi în mai multe zone ale oraşului alături de prieteni sau rude.

Personal, aş prefera un Revelion gratuit, în aer liber decât să cheltui foarte mulţi bani la restaurant sau club. Mi-aş salva banii decât să cheltui 500 de lei de exemplu”, spune o tânără.

După această perioadă în care constănţenii au cheltuit destul de mulţi bani pentru cadouri sau masa de Crăciun, se vor putea distra în noapte de Revelion gratuit

Este primul an, după multă vreme, când Revelionul nu va mai avea loc în Piața Ovidiu. Municipalitatea vrea să disperseze miile de petrecăreți care se-adunau în spațiul mic, așa că anul acesta a mutat evenimentul pe bulevard, exact în centru.

Vom avea pe Bulevardul Tomis, începând cu ora 20:00 un concert susţinut de patru DJ care va dura până în jurul orei 02:00”, a declarat Alin Vintilă, consilier comunicare Primăria Constanţa.

Probabil că voi trece puţin pe acolo. Mi se pare o iniţiativă foarte bună care poate fi utilizată de oricine a rămas pe dinafară de acest Revelion sau a lăsat totul pe ultima sută de metri”, spune o tânără.

Trecerea în noul an va fi luminată de un spectacol pirotehnic uriaș. Artificiile vor fi lansate în trei valuri succesive din mai multe zone ale municipiului şi vor dura șapte minute.

Vor fi jocuri de artificii în şapte zone ale oraşului, şi anume: Plaja Modern, Plaja Faleză Nord, aici în centru, în Poarta 6, la centrul comercial de pe Aurel Vlaicu şi la campusul universitar”, a mai declarat Alin Vintilă, consilier comunicare Primăria Constanţa.

Însă, sunt constănțeni care nu și-ar dori aceste jocuri de artificii.

Părerea mea este că cel puţin focurile de artificii sunt inutile şi dăunătoare animalelor care se sperie de artificii, de aceste zgomote”, spune o tânără.

Accesul este liber însă, toţi cei care vor participa la petrecere de Revelion trebuie să respecte măsurile impuse de autorităţi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233