dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Fiica polițistului care s-a sinucis în ziua de Crăciun, devastată de durere: „Sufletul meu a murit odată cu plecarea ta şi nu mai simt că trăiesc”

NAȚIONAL. Fiica polițistului care s-a sinucis în ziua de Crăciun, devastată de durere: „Sufletul meu a murit odată cu plecarea ta şi nu mai simt că trăiesc”
26 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un polițist din Dărmăneşti s-a sinucis în ziua de Crăciun, iar vestea morții acestuia a căzut ca un trăsnet pentru cei care l-au cunoscut.

Bărbatul a fost suspendat din funcţie, în luna noiembrie, după ce pe numele său şi a altor trei colegi a fost deschis un dosar penal pentru luare de mită. Poliţistul se afla în arest la domiciliu, când în ziua de Crăciun a decis să se sinucidă cu arma proprie, pe care urma să o predea pentru că îşi pierduse autorizaţia de port armă.

Potrivit Observator News, bărbatul a fost vizitat cu câteva ore înainte de gestul fatal de poliţişti pentru a vedea dacă acesta respectă măsura arestului la domiciliu sub care fusese plasat la jumătatea lunii decembrie. A profitat că a rămas singur acasă şi s-a împuşcat în inimă.

A fost găsit de soţia sa, care a dat alarma şi care a încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea echipajelor de salvare. Din păcate, pentru el nu s-a mai putut face nimic.

Familia, devastată de durere

Bărbatul avea o fiică de 24 de ani, care a scris un mesaj emoţionant pe o rețea de socializare.

Plecare ta mi-a frânt inima. Tatăl meu iubit. Sufletul meu a murit odată cu plecarea ta şi nu mai simt că trăiesc de când tu ai plecat..Mi-e dor de tine..Tati...”, „Îngerul meu, tatăl meu, eroul meu”, a scris fiica bărbatului.

Şi soţia lui, a transmis un mesaj prin intermediul reţelei de socializare: „Dumnezeu să te odihnească! Să ne veghezi de sus”.

Anchetat pentru luare de mită

Poliţistul lucrase timp de 10 ani în cadrul biroului rutier al poliţiei din Dărmăneşti. Împreună cu alţi trei colegi erau cercetaţi penal pentru luare de mită. Cu toţii ar fi închis ochii atunci când prindeau şoferi băuţi ori cu viteză prea mare. Procurorii spun că era o practică aproape zilnică şi le rotunjea veniturile cu 4 şi 500 de lei la o tură. Din luna noiembrie se afla în arest la domiciliu, fiind periodic verificat de poliţişti dacă respectă regimul, menționează sursa citată.  


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233