dobroge.tv

Live

Constănțeni, o mamă are nevoie de noi. Florentina suferă de o boală cruntă, dar vrea să lupte, pentru copii: „Nu le pot spune că am venit să mă mai bucur un pic de ei”

Constănțeni, o mamă are nevoie de noi. Florentina suferă de o boală cruntă, dar vrea să lupte, pentru copii: „Nu le pot spune că am venit să mă mai bucur un pic de ei”
25 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Florentina, o tânără mămică din Constanța are nevoie de ajutor. A primit un diagnostic crunt, cancer uterin stadiul 3, iar ea nu se poate gândi decât la cei doi copilași care o așteaptă, plini de speranță, să se întoarcă acasă.

A trecut prin chinuri crunte, a efectuat ședințele de radioterapie, chimioteraopie și branhiterapie, însă tratamentele nu au dat rezultat. Exista însă, o speranță. O operație pe care urma să o facă. Doar că, în ziua intervenției chirurgicale, lumea Florinei s-a prăbușit. Medicii i-au spus că va fi externată pentru a se bucura de timpul pe care îl mai are de petrecut cu micuții ei.

Raza de speranță a venit de la o clinică din Turcia unde Florina poate fi operată și se poate întoarce sănătoasă, la copiii ei. Cu toate acestea, costurile sunt foarte mari, mult peste puterile familiei. Disperați, aceștia au cerut ajutorul și au creat o pagină specială unde cei pot și vor, o pot ajuta pe tânăra mămică să-și împlinească visul. Acela de a fi sănătoasă pentru a-și vedea copiii crescând.

Donațiile se pot face:

În contul Asociației „Salvează o Inimă”

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

  • Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
  • Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001
  • CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele: FLORENTINA RADU

În contul personal al Florentinei

Nume: Radu

Prenume: Florentina

Bancă: ING

CONT ÎN RON: RO89INGB0000999909676223

CONT ÎN EURO: RO87INGB0000999909542011

Povestea Florentinei

Florentina Radu, mamă a doi copii ce o așteaptă să vină acasă pentru a mânca ciorbița ei caldă de care le este tare dor. Florentina în luna iulie a fost diagnosticată cu cancer uterin stadiul 3. A efectuat ședințele de radioterapie, chimioteraopie și branhiterapie, însă din păcate tratamentul nu a dat rezultate. În ziua când ea se bucura că va putea intra în operație din păcate medicii i-au spus ca o vor externa să meargă acasă să se bucure de copii ei pentru zilele, lunile pe care le mai are de trăit. Din păcate tumoarea a invadat în vezică și ficat.

Strigătul ei de disperare este fără cuvinte: "Vă rog ajutați-mă nu pot merge acasă, nu le pot spune copiilor că am venit să mă mai bucur un pic de ei. În acest moment m-am gândit la copilul meu, fără mine”.

Speranța ei vine însă de la Clinica Medistanbul din Turcia pentru a efectua investigațiile, tratamentul și operația care o poate salva, însă costurile sunt foarte mari pentru familie. Suma pe care trebuie să o achite este de 10.000 de euro o sumă ce nu și-o permite iar timpul nu stă să aștepte. Preţul vieţii este mare, iar lupta cu această maladie este grea o luptă contra cronometru. Avem nevoie de sprijinul vostru, indiferent de sumă .

Vă suntem veșnic recunoscători pentru orice sprijin pe care îl puteți oferi. De asemenea, vă rog cu lacrimi în ochi să vă rugați pentru această mămică care își dorește din tot sufletul să se facă bine și să se întoarcă acasă la copii ei

ÎMPREUNĂ PENTRU FINA MEA ‼️‼️‼️ În prag de sărbători îl rugăm pe Dumnezeu să facă o minune împreună cu d-voastra. Este vorba despre Florentina Radu, o mămică minunată care are nevoie de ajutorul nostru. Flori a fost diagnosticată cu cancer uterin stadiul3. A primit radioterapie, chimioterapie și branhiterapie, însă din păcate tratamentul nu a dat rezultat. Urma să fie operată în această perioadă dar din păcate celulele canceroase au invadat vezica și ficatul. Cu ajutorul oamenilor cu suflet ea a ajuns în această dimineață, Ajunul Crăciunului, la o clinica în Turcia unde o echipa de medici vor decide procedurile și tratamentul. Costurile sunt mari în raport cu posibilitățile lor financiare de aceea apelăm la d-voastră. Vă mulțumim din suflet pentru fiecare dintre voi care vă rugați pentru sufletul ei tânăr și cei care pot ajuta financiar, pot lua legătura cu soțul Dan 0799 759 446 și Ciocoiu Cristina care va poate ține la curent cu starea ei de sănătate 0727752057. Vă rugăm să distribuiți cât mai mult!

Am ajuns in Turcia! Florentina Radu, astăzi a fost examinată de către domnul profesor iar mâine va începe investigațiile. Haideți să ne rugăm in continuare pentru ea, viața ei depinde de noi toți, merită o șansa la viață. Împreuna îi putem readuce zâmbetul pe buze acestui om minunat , acasă o așteaptă doi copilași minunați care își doresc din suflet ca mama lor să se întoarcă sănătoasă acasă. Orice donație cât de mică înseamnă enorm pentru ea. Dumnezeu să fie cu voi și să vă ocrotească de tot ceea ce este rău


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233